Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Δεν αλλάζει τον Μανιάτη

Η ευχάριστη έκπληξη της Μασσαλίας αναμένεται για δεύτερο σερί ματς να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Γιάννη Μανιάτη. Ο Ερυθρός Κατάσκοπος έχει το θέμα...Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον διεθνή αμυντικό ως αμυντικός χαφ στην Γαλλία και επιβράβευση από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος τον ετοιμάζει για βασικό για δεύτερο συνεχόμενο ματς.Ο Βάσκος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και έτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να τον επιλέξει στο αρχικό σχήμα.

Η εναλλακτική που έχει στο μυαλό του ο 47χρονος, είναι ο Φέισα, αλλά οι πιθανότητες να καταλήξει τελικά στον Σέρβο είναι ελάχιστες, από την στιγμή που ο αγωνιστικό χώρος στο γήπεδο του Αστέρα δεν είναι και ο καλύτερος για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος προέρχεται από διάστρεμμα.

Στο σημείο αυτό, έχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε την συμβουλή που είχαν δώσει προ ετών στον Μανιάτη, δικοί του άνθρωποι, οι οποίοι του είχαν τονίσει πως αν θέλει να παίξει στην Εθνική, πρέπει να αλλάξει θέση και να παίξει ως αμυντικός χαφ.

Άλλωστε, η Εθνική δεν έχει έναν αξιόπιστο κόφτη τα τελευταία χρόνια, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας δεσπόζει η παρουσία του Βασίλη Τοροσίδη. Τώρα για τον Τζεμπούρ, το αν θα πάρει ανάσες θα φανεί στην τελευταία προπόνηση. Πρόθεση πάντως του Βαλβέρδε είναι να τον ξεκουράσει σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου