Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Σε 10 μέρες 4 ματς!


Πρόγραμμα… βουνό για τον Ολυμπιακό ο οποίος μέσα στις επόμενες 10 μέρες θα αγωνιστεί τέσσερις (!) φορές και το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε με… φόρα από το «Βελοντρόμ» πρέπει να κάνει το 4x4!
Οι Πειραιώτες την Κυριακή (27/11) παίζουν στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης, ενώ ακολουθεί την Τετάρτη το ματς με την Δόξα Δράμας (30/11) στο Καραϊσκάκη για το εξ αναβολής ματς της 1ηςαγωνιστικής. Δύο παιχνίδια σε 3 μέρες για το πρωτάθλημα, που ο Θρύλος πρέπει να τα πάρει, για την κατάκτηση του τίτλου.
Ωστόσο, το «βαρύ» πρόγραμμα δεν σταματάει, καθώς στις 3 Δεκεμβρίου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό εντός έδρας και μετά από τρεις μέρες αγωνίζεται με την Άρσεναλ για την 6ηαγωνιστική των ομίλων του Champions League, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την πρόκριση.
Το συν για τους «ερυθρόλευκους», είναι ότι από τα 4 σερί παιχνίδια που δίνει ο Ολυμπιακός τα 3 είναι στο γήπεδο του και στο Καραϊσκάκη ο Θρύλος είναι… ανίκητος. Ωστόσο, χρειάζεται τεράστια προσοχή, ώστε οι πρωταθλητές Ελλάδας να κάνουν το 4x4!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου