Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Δεν μου βγαίνει να... κρα

Κάποιοι διψούν για... αίμα, αλλά δεν θα τους ικανοποιήσω. Κάποιοι άλλοι βράζουν μ' αυτούς που διψούν για... αίμα, αλλά πάλι δεν θα τους ικανοποιήσω. Κάποιοι τα έχουν με τους παίκτες, αλλά sorry δεν θα τους ακολουθήσω. Κάποιοι πάλι τα έχουν με τον προπονητή, αλλά πάλι δεν θα τους ικανοποιήσω. Ποδόσφαιρο είναι και η μπάλα γυρίζει. Οι κωλοτούμπες είναι για την ενόργανη.Οι παίκτες (σ.σ.: στην συντριπτική τους πλειοψηφία) που τον περασμένο Απρίλιο πανηγύρισαν ένα ένα από τα πιο άνετα πρωταθλήματα στην ιστορία του Ολυμπιακού και την Τετάρτη, πέτυχαν ίσως το πιο βαρβάτο διπλό στην ιστορία της ομάδας στο Champions League δεν θα δεχτούν πυρά τουλάχιστον από μένα.Ο προπονητής που έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα Ελλάδας και 1 Κύπελλο και δίχως αμφιβολία έχει παρουσιάσει έργο στα χρόνια που φοράει την ερυθρόλευκη φόρμα και έχει διδάξει ήθος δεν θα βρεθεί τουλάχιστον από μένα στο ειδώλιο του κατηγορημένου.

Για την διοίκηση τι να πούμε; Στα δύσκολα ανέλαβε την ομάδα, δίχως Τσακατσούκες, πρίγκιπες, καμήλες και μπόλικο σανό και επανέφερε τον Θρύλο στην θέση που του αξίζει.

Εν ολίγοις δεν μου βγαίνει να... κρα, όλους αυτούς τους ανθρώπους που μου προσέφεραν τόσες συγκινήσεις και έχουν ακόμα να μου προσφέρουν πολύ περισσότερες γιατί έχασαν εκτός έδρας από τον Αστέρα Τρίπολης, παίζοντας τραγικό ποδόσφαιρο.Ο Ολυμπιακός με τόσες απουσίες μας έκανε την περασμένη Τετάρτη να παραμιλάμε, διότι παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο επικράτησε μίας ομάδας όπως η Μαρσέιγ (σ.σ.: την Κυριακή έκανα πλάκα με 3-0 στην Παρί Σεν Ζερμέν) και μάλιστα μέσα στο σπίτι της.

Την Κυριακή, οι ίδιοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων και ηττήθηκαν από μία πολύ χαμηλότερου επιπέδου ομάδα. Τι να κάνουμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ουδείς έχει συμβόλαιο με τη νίκη και ειδικά όταν μιλάμε για ένα ρόστερ, που ταλανίζεται από αρκετές απουσίες και δικαιολογημένα πλήρωσε αυτές τις ελλείψεις του κόντρα στους Αρκάδες, καθώς μέσα σε τέσσερα 24ωρα έπρεπε να βγάλει δύο 90λεπτα.

Είχαμε πει την παραμονή του αγώνα πως ο Σάκης Τσιώλης θα προσπαθούσε να τους κοιμίσει και να... κλέψει το ματς, αν δεν είναι κατά κύριο λόγο ΣΟΒΑΡΟΙ οι Πειραιώτες. Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε, αλλά θα είναι "έγκλημα" να φέρουμε στην παρούσα φάση την καταστροφή ειδικά από την στιγμή που οι ερυθρόλευκοι αξίζουν να τους εμπιστευτούμε και να τους στηρίξουμε.

Παράλληλα, υπάρχει την προσεχή Τετάρτη ο αγώνας με την Δόξα Δράμας και μέχρι τότε θα πρέπει στην ομάδα να επικρατήσει ψυχραιμία για να μαζέψουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα συντρίμμια απ' αυτή την εκτός έδρας γκέλα.

Μην κάνουμε, λοιπόν, την ζωή τους πιο δύσκολη, δεν χρειάζεται, πιστέψτε με. Ο Ολυμπιακός δεν έχει Γκουμομπασινάδες και ούτε Πεσέιρο ή Αναστασιάδη στο πάγκο του. Έχει παίκτες νικητές και προπονητή με πλάνο και γνώσεις επί του αντικειμένου. Γι' αυτό λοιπόν πάρτε τα μπλοκάκια στα χέρια και ξεκινήστε τις προσθαφαιρέσεις. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και θα δούμε ποιος είναι ο καλύτερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου