Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Θα παίξει... καροτάκι!


Το μόνο που σου λέω θα παίξει... καροτάκι!

Γεια σας, αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, όλοι το Σάββατο με τις ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ φανέλες, και πρέπει να καταλάβουμε καλά πώς την ερυθρόλευκη φανέλα που φοράμε πρέπει να την τιμήσουμε όλοι μας και με το παραπάνω!

Όλοι εμείς που θα τη φορέσουμε πάνω μας το Σάββατο θα ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΟΥΜΕ, θα σοβαρευτούμε, και βαρύνουμε, από τη στιγμή που τη φοράμε, αδέρφια μου, εκπροσωπούμε μια ιστορία, έναν λαό ολόκληρο και είμαστε υπεύθυνοι για της πράξεις μας όχι ότι χωρίς αυτήν δεν είμαστε αλλά ένας λόγος παραπάνω «ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΜΕ ΚΑΤΙ ΙΕΡΟ, ΕΝΑ ΕΘΝΟΣΗΜΟ, ΚΑΤΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ»

Ο,τι και να πω για αυτό το έμβλημα είναι λίγο, εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ πάνω από όλους και από όλα βάζουμε την ερυθρόλευκη με τον Δαφνοστεφανωμένο.

Αυτά και πολλά άλλα πρέπει να καταλάβουν πολύ καλά αυτοί που παίζουν στην ομάδα μας, και ειδικά αυτοί που θα μπουν μέσα το Σάββατο να τελειώσουν αυτούς που έχουν βλέψεις ΝΙΚΗΣ μέσα στον ΝΑΟ μας! Αυτό θα τους εξηγήσει και η προεδράρα μας απόψε στο Ρέντη που θα πάει να τους μιλήσει!

Αδέρφια, ασχέτως το τι λέμε μεταξύ μας ! Το έχει το DNA μας να είμαστε απαιτητικοί και σκληροί! Είμαστε γεννημένοι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ και ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ! Και ό,τι άλλο το θεωρούμε αποτυχία! Τώρα, αδέρφια μου, όλοι εμείς που αγαπάμε την ομάδα μας πάνω και από την ίδια μας τη ζωή πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα και να φωνάξουμε ακόμα περισσότερο ! Να κάνουμε το Καραϊσκάκη μας κόλαση με όλη τη σημασία της λέξης, εμείς κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα πάρουμε τη νίκη το Σάββατο και θα τους διαλύσουμε.

Παντού και πάντα, ΘΡΥΛΕ, μαζί σου όπου κι αν παίζεις θα είμαι η ψυχή σου! Πόσο μάλλον σε αυτό το παιχνιδάκι με το λαγουδάκι, που λυσσάμε όλοι μας με το που θα δούμε να πατάνε το άγιο χορτάρι του ΝΑΟΥ μας αυτοί οι βρωμιάρηδες! Είμαστε άρρωστοι, αδέρφια μου, και δεν γινόμαστε καλά με τίποτα, κάνω λάθος; Τι να μας πουν για τη ζωή τους όλοι μαζί οι αλλόθρησκοι, ανά την Ελλάδα, πόσο μάλλον αυτοί οι πουθενάδες, οι ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ, οι ΛΕΤΟΥΔΕΣ, γι’ αυτό σκυλιάζουν όλοι με την πάρτη μας. Μόνοι μας και όλοι τους και δεν ξέρετε πόσο το γουστάρω αυτό! Είμαστε υπεράνω από όλους και από όλα, μονομάχοι πολεμιστές, όλοι θέλουν να κερδίζουν τον ΘΡΥΛΟ μας και τον λαό του, για να παίρνουν πόντους και να κάνουν τους μάγκες στους άλλους !

Αλλά δεν σφάξανε, λαμόγια μου! Την ομάδα μπορεί κατά καιρούς, και πάντα με τη βοήθεια της διαιτησίας ή της κωλοφαρδίας να την κερδίσετε πού και πού, αλλά τον λαό του ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ και ειδικά τη ΘΥΡΑ 7 δεν την έχετε και ούτε πρόκειται να τη φτάσετε και να την κερδίσετε ποτέ !!! Είμαστε μοναδικοί στο είδος μας, είμαστε άρρωστοι τρελοί, είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ! Είμαστε ΓΑΥΡΟΙ και αυτό τα λέει όλα! Αυτά που κάνουμε εμείς δεν τα βλέπετε ούτε στον ύπνο σας, γιατί δεν τα πιάνει ο νους σας και η λογική σας ! Και αυτά που θα γίνουν το Σάββατο, δεν θα τα έχουν ξαναδεί τα ματάκια σας, λαγουδάκια μου! Βαζέλες, τρέμετε, η οργή του ΘΡΥΛΟΥ και του ΛΑΟΥ του έρχεται! Θα πάθετε τον θάνατο της αλεπούς! Δεν θα ξέρετε από πού θα φύγετε! Αυτό που θα σας βρει το Σάββατο δεν θα έχει τελειωμό! Θα παρακαλάτε ποτέ να μην είχατε πατήσει το πόδι σας στο Φάληρο γιατί θα πέσει γ… δίχως αύριο!

Θα μου πείτε πολλά δεν λες, ρε Χάρο! Ναι, λέω πολλά, γιατί πιστεύω πολλά από την ομάδα μας από τους παικταράδες μας, από την προεδράρα που σας το ξαναλέω θα πάει στο Ρέντη και θα τους εξηγήσει το όνειρο στους δικούς μας έτσι ώστε να μπουν και να τους φάνε ζωντανούς! Αλλά πιστεύω και σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο μας ότι θα κάνει αυτό που ξέρει και κάνει πάρα πολύ καλά! Έχουμε να πούμε ακόμα περισσότερα αυτές τις λίγες μέρες που μας ’χουν μείνει, αδέλφια μου, αυτά προς το παρόν!

Η ΘΥΡΑ 7, όπως πάντα, είπε τα πράγματα με το όνομά τους! ΑΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ! ΑΣ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΑΚΕΣ! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!! ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΟΥΠΕΣ !!!

Αυτά τα λένε όλα και σταματώ εδώ, αδέρφια μου, αλλά θα σας πω ένα ποίημα που έγραψα!! Εκεί τους τα λέω τραγουδιστά!! Και αλανιάρικα !!

**** Οι μέρες περνάνε κι οι ΓΑΥΡΟΙ σάς ζητάνε

Να ’ρθετε ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ που θα έχουμε παρτάκι

Να ’στε καλά πλυμένοι, βαζέλες μου καημένοι,

Γιατί θα έχει δόλο το χτύπημα στον κ..ο.

ΛΟΥΤΣΟ θα σας κεράσουμε φρέσκο να σπαρταράει

Φέρτε μας και τον Αραβα να ’ρθει κι αυτός να φάει

Ετούτο το πρωτάθλημα ο κόσμος θα το πάρει

Γιατί είμαστε άρρωστοι τρελοί και έχουμε σαλτάρει.

Τι κι αν μας σφάζουν κόρακες και παίζω με απουσίες

Βάζελοι μέσα στον Ναό θα έχουμε «κηδείες»

Η ΘΥΡΑ 7 δεν σταματά ποτέ της δεν χορταίνει

Κι όσο η καρδιά της θα χτυπά, τις κούπες θα σας παίρνει.

Να δω ποιος έχει «ΟΥΜΠΑΛΑ» από εσάς κοράκια

Εκείνη τη μέρα στον Ναό να κάνει σχεδιάκια

Θα το φωνάξω δυνατά, όλοι να το ακούνε

Πώς αν μας αδικήσετε, μέσα όλοι θα μπούνε.

Βγείτε απ’ τα λαγούμια σας πράσινα λαγουδάκια

Και ελάτε προς τον Πειραιά θα έχει καροτάκια

Τον Λέτο βάλτε μπροστινό και τον Αραβα πιο πίσω

δύο ΤΑΤΟΥΑΖ στον κ..ο του εγώ θα του χτυπήσω

Τον Καραγκούνη που βουτά τον Νίνη τον μικρούλη

Μου ’πανε πάντοτε στα ντους σκύβει για το σαπούνι.

Έχει σαλτάρει ο κόσμος μας με όλα αυτά εφέτο

Να δω ποιος θα ναι ο τυχερός να φάει το πακέτο

Σας κάνω υπενθύμιση να βρείτε κάποια λύση

Γιατί στις 19 θα έχει χοντρό ΓΑ…Ι.

*** ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 7 ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ!
Την Παρασκευή στη συνδεσμάρα μας στο Μοναστηράκι η ΘΥΡΑ 7 διοργανώνει μια εκδήλωση μαζί με τα αδέρφια μας από τη Σερβία που όπως κάθε χρόνο κάνουν αισθητή την παρουσία τους πάντα δυναμικά στα παιχνίδια με τους ΛΑΓΟΥΣ! Όλοι την Παρασκευή στις 20:30 στον σύνδεσμο της Αθήνας να περάσουμε μια ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ βραδιά πριν από το μεγάλο παρτάκι με το ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ!

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΜΑΣΣΑΛΙΑ

Αδέρφια, η αεροπορική εκδρομή μας στη Μασσαλία είναι στα 325 ευρώ μαζί με το εισιτήριο του αγώνα, και εκδρομή οδική με πούλμαν στα 165 μαζί με το εισιτήριο αγώνα, και όσοι επιθυμούν καμπίνα με το καράβι 200 ευρώ. Ήδη το πρώτο πούλμαν έκλεισε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου