Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4000 ΤΡΕΛΟΙ ΓΑΥΡΟΙ!


Αδέρφια μου 4000 χιλιάδες ΓΑΥΡΟΙ θα είμαστε σε αυτή την εκστρατεία στην ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ Πελοπόννησο! Δεν μπορείτε να φανταστείτε την τρέλα των ΓΑΥΡΩΝ να βρεθούν δίπλα στην ομαδάρα μας και να της δείξουν την μεγάλη τους αγάπη για το διπλό στην Μασσαλία!
Ακούστε  ορισμένα πράγματα που πρέπει να τα προσέξουμε πάρα πολύ! Κατά αρχήν θέλω να αναφέρω τους συνδέσμους μας που θα είναι κοντά σε αυτό το παιχνίδι την Κυριακή, και είναι οι εξής! Άργος, Τρίπολη, Πετράλωνα, Λούτσα, Χαϊδάρι, Περιστέρι, Αθήνα, Κολωνός, Παγκράτι, Καλλιθέα, Κυψέλη, Κερατσίνι, Πειραιάς, Καλλίπολη, Καμίνια, Νίκαια, Μοσχάτο, Πέραμα, Ηλιούπολη, Γλυφάδα, Φάληρο, Ασπρόπυργος, Σαλαμίνα, Κοκκινιά, Αριδαία, Κατερίνη, Ελευσίνα, Γύθειο, Πάτρα, Πύργος, Νεμέα, Λεωνίδιο, Κόρινθος, Κοκκόνι, Κιάτο, Βέλο, Καλαμάτα, Ναύπακτος, Βραχάτι, Σπάρτη, Ναύπλιο, Αμαλιάδα, Ξυλόκαστρο και Λιόσια!
Ζητώ συγνώμη αν ξέχασα κάποιον σύνδεσμο μας αδέρφια μου! Απλά θέλω να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί το παραμικρό παρατράγουδο! Είδατε τι τραβήξαμε μέχρι να βγάλουμε άκρη για να γίνει αυτή η εκστρατεία; Πάρα πολλοί είναι αυτοί που θέλουν με τρέλα να γίνουν επεισόδια έτσι ώστε και να τιμηθούμε αλλά και να βγουν αληθινοί για όλα αυτά που μας κάνουν και να μην μπορέσουμε ποτέ ξανά να πάμε εκδρομή!
Αδέρφια δεν είναι με τίποτα να πιανόμαστε κορόιδα από μόνοι μας και να πέσουμε σε αυτή την λούμπα! Θα είμαστε όλοι μας εκεί και με τον μοναδικό μας τρόπο θα περιφρουρήσουμε την εκδρομή μας για το καλό πάντα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας και της ΘΥΡΑΣ 7! Να δουν για ακόμα μια φορά οι Μπιτσαξίδες και οι Παπουτσίδες ποιοι είμαστε και να κοιτάνε αλλού να ψάχνονται άλλες φορές!
Τους πονάει πάρα πολύ που ο ΘΡΥΛΟΣ τους τσούζει!
Αδέρφια σας το ξανά λέω στην Τρίπολη όλοι πρέπει να προσέξουμε να μην γίνει το παραμικρό! Δεν χρειάζεται σε κανέναν φούστη να αποδείξουμε το ποιοι είμαστε! Το τι είμαστε, και αν είμαστε μάγκες το έχει γράψει η ιστορία εδώ και χρόνια!
Τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, την ΘΥΡΑ 7, και τον πρόεδρο μας δεν μπορούν να τον χτυπήσουν αλλιώς μόνο με τιμωρίες με το να είναι ο κόσμος μας μακριά από την ομάδα και με το να είναι άδειο το Καραϊσκάκη μας οπότε μην τους δώσουμε αυτή την χαρά με τίποτα!
ΧΑΡΟΣ 7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου