Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

«Απαντήστε σε όλους. Νικήστε τους!»

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, μίλησε πριν από την προπόνηση στους παίκτες, τους «ντόπαρε» για το ματς του Σαββάτου και είπε να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά και να τους… πατήσουν!

Επίσης έκανε λόγο για όλα όσα έχουν ακουστεί για τους πρωταθλητές Ελλάδας, τους ζήτησε να νικήσουν με μεγάλο σκορ και έτσι να δώσουν μια... απάντηση σε όλους!

Αρχικά, ο διοικητικός ηγέτης του Θρύλου, είπε ότι «είστε καλύτεροι. Παίξτε χωρίς άγχος, χωρίς πίεση. Ξέρετε μπάλα, έχετε πάρε πρωταθλήματα και πρέπει να κάνετε αυτό που ξέρετε καλά. Τίποτα παραπάνω. Πατήστε τους».

Ακόμη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε μεγάλο σκορ από τους ποδοσφαιριστές, θέλοντας έτσι να απαντήσουν για την οικογένεια του Ολυμπιακού σε όλα αυτά που έχουν ακουστεί. Η ομάδα και ο πρόεδρος έχει δεχθεί τόνους λάσπης ψεμάτων και όπως είπε θέλουν όλοι να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Θρύλο. Ο ίδιος πάντως, δεν παρέλειψε να τους εκφράσει την στήριξη του: «Έχω σε όλους σας απεριόριστη εμπιστοσύνη. Στην τεχνική ηγεσία και τους παίκτες».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στα πριμ, λέγοντας ότι δεν θέλει να μιλάει γι’ αυτά, αφού η Ελλάδα είναι σε περίοδο οικονομική κρίσης και δεν θέλει να προκαλεί την κοινωνία. «Εσείς μπορείτε να αποφασίσετε μεταξύ σας να βοηθήσετε. Εγώ είμαι εδώ. Εσείς κερδίστε τους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου