Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Σώθηκε από θαύμα ο πελάτης...


Η μπάλα δεν ήθελε να μπει με τίποτα και ο ΠΑΟ τη γλίτωσε με το 1-1 από τον Θρύλο στον Ναό.

Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την εικόνα του ματς, που ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο πελάτης είχε… λαγοπόδαρο.

Οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» έκαναν τα πάντα για να σκοράρουν, έκλεισαν για 90 λεπτά τους «πράσινους» στα καρέ τους – μόνο με κόντρες έβγαιναν μπροστά – και… σφυροκοπούσαν. Δυστυχώς όμως η ατυχία δεν τους επέτρεψε να χαρούν τη νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μαγική εικόνα με τον Παναθηναϊκό να πετυχαίνει ένα γκολ σε αντεπίθεση (17’ Ζέκα) ενώ ήταν εμφανώς χειρότερος από τον Θρύλο. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας, είχαν τις ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν… έμπαινε. Ειδικά στο δεκάλεπτο 30’ – 40’ ο Ολυμπιακός είχε βάλει μέσα στο τέρμα του τον ΠΑΟ, αλλά δεν είχε την αποτελεσματικότητα που χρειαζόταν για να καταφέρει να φέρει το ματς στα ίσια νωρίτερα.

Βέβαια, η εικόνα θα μπορούσε να ήταν διαφορετική αν ο Σπυρόπουλος είχε δει την κίτρινη στο πρώτο δίλεπτο, για φάουλ στον εξαιρετικό Μακούν, που αποχώρησε λόγω τραυματισμού από το ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Ο αμυντικός του ΠΑΟ στο 33’ πήρε κίτρινη για μαρκάρισμα, αλλά δεν ήταν η πρώτη.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι Πειραιώτες βγήκαν μπροστά και κατάφεραν να σκοράρουν με τον Τζιμπούρ στο 48’, έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό των Μακούν και Μιραλάς, αλλά δυστυχώς δεν ακολούθησαν άλλα τέρματα.

Τεράστιες ευκαιρίες δημιουργήθηκαν από τον Θρύλο, με πίεση ψηλά και πρωτοβουλία κινήσεων, μέχρι και το τελευταίο λεπτό, αλλά απλά… δεν έμπαινε η μπάλα. Οι επιθετικοί του Θρύλου έκαναν ότι μπορούσαν, αλλά οι… προσευχές έσωσαν τον ΠΑΟ.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 47' Τζιμπούρ - 17' Ζέκα
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 28' Φουστέρ, 52' Παπαδόπουλος, 81' Τζιμπούρ, 88' Μιραλάς - 20' Μαρίνος , 33' Σπυρόπουλος, 71' Λέτο, 85' Κατσουράνης, 90' Καραγκούνης, 90' Καπίνο.
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Τζιμπούρ, Μιραλάς, Φουστέρ (85' Αμπντούν), Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Ορμπάιθ (46' Γέστε), Τοροσίδης, Μακούν (75' λ.τ. Πάντελιτς).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Λέτο, Κουίνσι, Ζέκα, Μαρίνος (85' Καραγκούνης, 90 λ.τ. Βιτόλο), Σιμάο, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Κλέιτον (64' Βύντρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου