Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Θρύλε ξανατρέλανέ μας!

Θρύλε ξανατρέλανέ μας!

Έτοιμος ο πρωταθλήτής Ευρώπης Ολυμπιακός για την κατάκτηση του τουρνουά «Rixos Cup» αντιμετωπίζει στον αποψινό τελικό την Μπεσίκτας(20.15).Τα στοιχεία που τον έχουν καθιερώσει στην κορυφή της Ευρώπης την τελευταία διετία θα επιδιώξει να φανερώσει στο παρκέ ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός στον αποψινό τελικό του τουρνουά «Rixos Cup» την Μπεσίκτας (20.15).
Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι σ' όλο αυτό το τουρνουά αγωνίζονται χωρίς τον φυσικό τους ηγέτη Βασίλη Σπανούλη και τους νεοαποκτηθέντες Ματ Λοτζέσκι και Μίρζα Μπέγκιτς, προέρχονται από τις δύο συνεχόμενες νίκες επί των Μπουντιβέλνικ (80-72) και Αναντολού Εφές (83-78), καλούντια να βγάλουν στο παρκέ όλες εκείνες τις αρετές, που έχουν δείξει σε αυτά τα πρώτα τους φιλικά και να φτάοσυν στην κατάκτηση του τουρνουά στην δική τους... Κωνσταντινούπολη!
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε ακόμη ένα ματς προετοιμασίας θα ζητήσει  από τους παίκτες του να ελέγξου τον ρυθμό, να βασιστούν στο αθλητικό τους παιχνίδι και να ρτρέξου στον αιφνιδιασμό, εφόσον οι συνθήκες το απαιτήσουν, απέναντι σε μία σαφώς πολύ καλή ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου