Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Θρύλος του πρώτου μέρους μπορεί πρόκριση!

Ο Θρύλος του πρώτου μέρους μπορεί πρόκριση!
Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν και πέμπτη τα οκτώ τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα τις υποχρεώσεις του στο Champions League. «Θύτης» αυτή τη φορά ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία, αφού γλίτωσε από συντριβή στο πρώτο μέρος, τελικά κατάφερε να φτάσεις την νίκη με 4-1, αναγκάζοντας σε ανώμαλη προσγείωση τους ερυθρόλευκους».
Κι όμως, ο Ολυμπιακός του πρώτου ημιχρόνου άφησε πολλές υποσχέσεις, ενθουσιάζοντας το απαιτητικό του κοινό!
Στο συγκεκριμένο διάστημα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας παρουσίασαν ένα δείγμα των τεράστιων φετινών τους δυνατοτήτων. Απίστευτη ενέργεια, πάθος, ταχύτητα και ποικιλία στον τρόπο παιχνιδιού συνέθεσαν ένα αξιοζήλευτο σύνολο , το οποίο υποχρέωνε την «βαθύπλουτη» πρωταθλήτρια Γαλλίας ενός γαλαξία αστέρων να μοιάζει με …μικρομεσαία ομάδα, η οποία ερχόταν στο Καραϊσκάκη, με στόχο να παίξει .. ταμπούρι
Ο Θρύλος του πρώτου ημιχρόνου, ήταν ακριβώς όπως τον ονειρεύονται τα εκατομμύρια των πιστών του οπαδών. Μια ομάδα που να μην υπολογίζει τον αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός αδικείται κατάφορα από το 1-1 του πρώτου μέρους. Οι γηπεδούχοι είχαν 10 τελικές, δύο δοκάρια και μόλις ένα γκολ – ποίημα με τον Βλάντιμιρ Βάις!
Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως είναι μια άλλη ιστορία. Εκεί ήρθε η κατάρρευση. Κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει σοβαρά όλους και πρώτον απ’ όλους τον Μίτσελ. Η ομάδα εμφάνισε αμυντικές αδυναμίες, ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις και το πλήρωσε δεχόμενη τρία πανομοιότυπα γκολ.
Γενικότερα, ο Θρύλος του πρώτου ημιχρόνου απέδειξε ότι μπορεί να προκριθεί σε αυτόν τον όμιλο,. Και καλό θα είναι στον Θρύλο να επενδύσουν» σε αυτό το εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο και με την κατάλληλη διαχείριση να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν στα επόμενα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Αρχής γενομένης από αυτόν κόντρα στη Άντερλεχτ.
Κακά τα ψέματα η αναμέτρηση της 2ας Οκτωβρίου έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού για το «τετράστερο»
Εφόσον οι νταμπλούχοι Ελλάδας πάρουν το τρίποντο απέναντι στην πρωταθλήτρια Βελγίου πιθανότατα βγάζουν από πολύ νωρίς νοκ άουτ την ομάδα του Βαν Ντε Μπρομ που αμέσως μετά έχει να παίξει δύο φορές σερί με την Παρί και αποκτούν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης, αλλά ακόμη (στη χειρότερη) κατάληψης της τρίτης θέσης
Σε μια ενδεχόμενη ισοπαλία; Ο Ολυμπιακός πάλι δημιουργεί ένα πλεονέκτημα σε σχέση με την Άντερλεχτ για την τρίτη θέση του ομίλου, ωστόσο θα υποχρεωθεί να εκμεταλλευτεί πάση θυσία την έδρα του στις αναμετρήσεις με Μπενφίκα και Άντερλεχτ, ώστε να κρατάει στα χέρια του την υπόθεση – πρόκριση.
Το θέμα είναι ότι με ανάλογες εμφανίσεις όπως αυτή του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στην Παρί, ο Ολυμπιακός Μπορεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου