Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Για σκορ πρόκρισης με Φωκικό!

Για σκορ πρόκρισης με Φωκικό!

Αποφασιμένος να πετύχει σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Φωκικό, ο Ολυμπιακός με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στην σύνθεσή του, κάνει ξεκίνημα στον θεσμό του Κυπέλλου στον «Ναό», απέναντι στην ομάδα της Football League (18.00 - OTESport1).Η επιστροφή στις νίκες, με ευρύ σκορ και ελκυστικό ποδόσφαιρο είναι το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό στην αποψινή πρώτη αναμέτηση Κυπέλλου με τον Φωκικό (18.00 - OTESport1).
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, που προέρχονται από την πρώτη φετινή τους απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα κόντρα στον Παναιτωλικό (0-0) θα επιδιώξουν μπροστά στο απαιτητικό τους κοινό να πετύχουν μια ευρεία νίκη, η οποία θα τους εξασφαλίσει από το πρώτο κιόλας παιχνίδι το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης.
Οι «ερυθρόλευκοι» ξέχωρα από την διαφορά μις κατηγορίας, που τους χωρίζει  από τον αποψινό τους αντίπαλο υπερτερούν σε όλους τους τομείς και είναι στο χέρι τους να ικανοποιήσουν τους οπαδούς τους που θα βρεθούν στις εξέδρες.
Τα βλέμματα  μοιραία θα στραφούν στον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο αρχηγός του Θρύλου ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού κάνοντας ντεμπούτο σε φετινό επίσημο παιχνίδι του «τετράστερου»!
Επικρατέστερος να υπερασπιστεί τη εστία του Ολυμπιακού για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο αγώνα είναι ο Μπάλας Μέγιερι για να μείνει έτσι στον πάγκο ο Ρομπέρτο. Στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Παπάζογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανωλάς (το δίδυμο στο κέντρο της αμυντικής γραμμής) και Χολέμπας.
Στον άξονα το προβάδισμα έχουν οι Ντινγκά και Γιαταμπαρέ με μία θέση μπροστά τους να «παίζεται» ανάμεσα σε Τσόρι Ντομίνγκες και Ιμπαγάσα. Στα δύο άκρα θα είναι οι Ολαϊτάν και Κάμπελ και στην επίθεση έναν εκ των Στσέποβιτς, Μήτρογλου με τον Σέρβο να έχει σοβαρές πιθανότητες για να κάνει ντεμπούτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου