Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

«Ανεβαίνει» ο Σέποβιτς!

«Ανεβαίνει» ο Σέποβιτς!

Ο Μάρκο Σέποβιτς παρουσιάζεται καλύτερος κάθε μέρα που περνά στον Ολυμπιακό και όπως όλα δείχνουν, ο διεθνής Σέρβος φορ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την φανέλα του «τετράστερου» στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Φωκικό στον «Ναό».Αντίστροφα φαίνεται πώς μετράει ο Μάρκο Σέρποβιτς για την ημέρα, όπου θα πραγματοποιήσει το «ντεμπούτο» του με τη φανέλα του Ολυμπιακού!
Ο Μίτσελ αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Φωκικό, περιμένοντας από τους παίκτες του να τις... αρπάξουν από τα μαλλιά. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο και ο Σέποβιτς, ο οποίος αποκτήθηκε την τελευταία στιγμή για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας.
Ήταν δεδομένο ότι ο Σέρβος θα χρειαζόταν λίγο χρόνο, ωστόσο πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία. Ο Ισπανός προπονητής βλέπει ότι καθημερινά ανεβάζει στροφές και στο ματς του Κυπέλλου αναμένεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής, έτσι ώστε σιγά-σιγά να αρχίζει να μπαίνει σε συνθήκες αγώνων και να φτάσει στο σημείο που θέλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου