Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

«Ντόπες» από Μίτσελ!

«Ντόπες» από Μίτσελ!

Την βεβαιότητά του ότι ο Ολυμπιακός με ανάλογες εμφανίσεις όπως αυτή του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στην Παρί έχει σημαντικές πιθανότητες για πρόκριση εξέφρασε ο Μίτσελ στην ομιλία του προς τους παίκτες. Την ψυχολογική ανάτση των παικτών του μετά τη εντός έδρας ήττα από την Παρί στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions league ανέλαβε ο Μίτσελ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού βλέποντας τους ποδοσφαιριστές του με σκυμμένα κεφάλια στην προπόνηση της Τετάρτης ανέλαβε το δύσκολο έργο να τους ανεβάσει το ηθικό και την αυτοπεποίθησή τους, εν όψει της συνέχειας, αρχής γενομένης από τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό: 
«Δεν θέλω σκυμμένα κεφάλια. Μη σας παίρνει από κάτω», ήταν τα πρώτα λόγια του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος πρόσθεσε «κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να χτίσουμε σε αυτό το ημίχρονο που κάναμε», ήτν οι πρώτες ατάκες του 50χρονου προποητή του Ολυμπιακού στην καθιερωμένη του ομιλί, για να προσθέσει:
 «Παίξαμε κόντρα σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Την καλύτερη του ομίλου. Ομως εμείς για 45 λεπτά τους παίξαμε στα ίσα και ήμασταν καλύτεροι. Παίξατε τόσο καλά που ήθελα να μπω να παίξω κι εγώ μαζί σας. Εάν έχουμε τέτοιο πρόσωπο, θα μπορέσουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου