Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ετοιμάζει Εντινγκά με Παναιτωλικό

Ετοιμάζει Εντινγκά με Παναιτωλικό

Ετοιμάζει Εντινγκά με Παναιτωλικό

Την πόρτα της ενδεκάδας του Ολυμπιακού «χτυπάει» ο Ντελβέν Εντινγκά, με τον νεοαποκτηθέντα Κονγκολέζο μέσο να παρουσιάζεται πανέτοιμος για το «ντεμπούτο» του με τη φανέλα του«τετράστερου» κόντρα στον Παναιτωλικό!Πανέτοιμος για την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού παρουσιάζεται ο Ντλβέν Εντινγκά! Ο 25χρονος Κονγκολέζος μέσος όλο αυτό το διάστημα, που έχει μεσολαβήσει από την ολοκλήρωση του δανεισμού του από την Μονακό δούλευε  πυρετωδώς, ώστε να μπει το συντομότερο δυνατόν στο κλίμα της νέας του ομάδας και να βοηθήσει τον «τετράστερο» όποτε του ζητηθεί.
Με βάση τα όσα έχουμε διαπιστώσει στις τελτυαίες προπονήσεις, η ώρα όπου ο Εντινγκά θα πραγματοποιήσει το «ντεμπούτο» του με τα ερυθρόλευκα, φαίνεται πώς έφτασε και ο Κονγκολέζος μέσος όπως όλα δείχνουν, θα πάρει χρόνο συμμετοχής στη κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό!
Ο Μίτσελ προσανατολίζεται στην χρησιμοποίηση του Αφριακνού αμυντικού χαφ, καθώς αποσκοπεί να προσφέρει «ανάσες» σε τρεις - τέσσερις τουλάχιστον παίκτες, οι οποίοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.
Επίσης, δεν θα πρέπει να παραγωνρίζουμε το γεγονός ότι ο Εντινγκά προέρχεται από αγωνιστική δράση στο Σαμπιονά με τη φανέλα της Μονακό, όπου είχε γωνιστεί στα πρώτα φετινά παιχνίδια του γαλλικού πρωταθλήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου