Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

«Πόλεμος σε κάθε ματς»

«Πόλεμος σε κάθε ματς»

Στο πνεύμα μαχητικότητας το οποίο οφείλουν να επιδείξουν στον Ολυμπιακό σε όλα τα παιχνίδια που έχουν μπροστά τους,αναφέρθηκε ο Τσόρι Ντομίνγκες.Στον βαθμό δυσκολίας που κρύβει για τον Ολυμπιακό το κάθε παιχνίδι αναφέρθηκε ο Τσόρι Ντομίνγκες, με τον Αργεντίνο μέσο του «τετράστερου» να τονίζει ότι η αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη χρειάζεται να αντιμετωπιστεί με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του:
«Κάθε ματς είναι δύσκολο. Μπορεί πολλοί να μην το καταλαβαίνουν, βλέποντας την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα, αλλά σε κάθε ματς νιώθουμε λες και είμαστε σε… πόλεμο. Κατανοούμε ότι πρέπει να τα δίνουμε όλα για τη νίκη, γιατί οι αντίπαλοί μας θέλουν τόσο πολύ να μας κερδίσουν.
Το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη δεν διαφέρει και πολύ. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, όπως όλα όσα δίνουμε. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως από την ομάδα μας έλειψαν για πολλές μέρες πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές, λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες. Αυτό σίγουρα φέρνει και κούραση, μεγάλη, την οποία όλοι καλούμαστε να διαχειριστούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου