Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Όλα για νίκη με Πανιώνιο!

Όλα για νίκη με Πανιώνιο!

Τη επιστροφή στις νίκες έπειτα το στααβοπάτημα του Αγρινίου θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός στην αποψινή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, ώστε να παραμείνει μόνος στην κορυφή και να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στις Βρυξέλλες εν όψει του κομβικού αγώνα με την Άντερλεχτ (2030. Novasports 2).Μονόδρομο αποτελεί για τον Ολυμπιακό η επιστροφή στις νίκες στην αποψινή εκτός έδρα ςαναμέτρηση με τον Πανιώνιο (20.30- Novasports2).
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, οι οποίι προέρχονται από την πρώτη τους φετινή απώλεια βαθμών κόντρα στον Πνααιτωλικό στο Αγρίνιο (0-0) έχουν ως μοναδική σκέψη στο μυαλό τους την κατάκτηση του «τριπόντου», το οποίο θα τους διατηρήσει ακλόνητους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα θα τους δώσει τη δυνατότητα να πάνε με ανεβασμένο ηθικό στις Βρυξέλλες για την οριακή αναμέτρηση με την Άντερλεχτ.
Σε ό,τι αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μίτσελ, προσανατολίζεται να παρατάξει τον «τετράστερο» σε διάταξη 4-4-2 με τους Σαβιόλα και Μήτρογλου στην επίθεση.
Βασικός γκολκίπερ θα είναι ο Ρομπέρτο, δεξιά στην άμυνα ο Μανιάτης, τα δύο στόπερ οι Μανωλάς και Σιόβας και αριστερά ο Χολέμπας.
Στα χαφ θα τοποθετηθούν οι Ντινγκά και Σάμαρης, στα δύο άκρα οι Κάμπελ και Βάις και στην επίθεση ο Αργεντινός άσος των πρωταθλητών με τον Μήτρογλου. Στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι και οι Μέγιερι, Ντομίνγκες, Ιμπαγάσα, Μεντζανί, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο και Σέποβιτς.
Εξ αυτών πιθανότητες για τη ενδεκάδα έχουν οι Παπάζογλου, Ιμπαγάσα αλλά και ο Σέποβιτς. Ο Μίτσελ από μέρους του επιζητά να αποκτήσει γρήγορα προβάδισμα στο σκορ η ομάδα του και γενικά να δείξει καλή εικόνα πριν το ματς με την Άντερλεχτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου