Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

«Φουλάρει» για νέο θρίαμβο!

«Φουλάρει» για νέο θρίαμβο!

Για την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στην φετινή Super League οδεύει ο νταμπλούχος Ελλάδας Ολυμπιακός στο Αγρίνιο κόντρα στον νεοφώτιστο και επικίνδυνο Παναιτωλικό (20.30, Novasports1)Με στόχο την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του που θα τον εδραιώσει μόνο του στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος αντιμετωπίζει ο Θρύλος τον Πναιτωλικό στο Αγρίνιο (20.30 - Novasports1).
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, που προέρχονταια πό τη εντός έδρα ςήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, επιστρέφουν στην ελληνική πραγματικότητα με στόχο να φύγουν θριαμβευτές από μία δύσκολη έδρα.
Απέναντι στην νεοφώτιστη ομάδα και αρκετά επικίνδυνη του Αγρινίου, ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να συνεχίσει το εκπληκτικό σερί 14 νικών, που έχει δημιουργήσιε τους τελευταίους 20 μήνες στην Περιφέρεια, ώστε να πετύχει ακόμη ένα σημαντικό βήμα για τη κατάκτηση του 41ου τίτλου της ιστορίας του. Και μάλιστα σ' ένα γήπεδο, όπου ο δεύτερος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-0,με ...κλειστές τις πόρτες λόγω τιμωρίας της ομάδας του Αγρινίου!
Ως προς τα πλάνα του για την ενδεκάδα οι επικρατέστεροι για αυτήν με βάση τα νεότερα δεδομένα είναι οι: Ρομπέρτο, Μανιάτης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης, Ντινγκά, Κάμπελ, Βάις, Σαβιόλα και Μήτρογλου. Ο Ισπανός κάτω από τα γκολπόστ, στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά οι Μανιάτης, Μανωλάς, Σιόβας και Χολέμπας, στον άξονα οι Σάμαρης και Ντινγκά, στα δύο άκρα οι Κάμπελ και Βάις και στην επίθεση ο Σαβιόλα με τον Μήτρογλου.
Οι εναλλακτικές είναι ο Παπάζογλου να παίξει δεξί μπακ για να βρεθεί ο Μανιάτης στο κέντρο ενώ για τον άξονα υπάρχει και ο Μασάντο. Επίσης ο Τσόρι Ντομίνγκες μπορεί να ενεργοποιηθεί για την θέση πίσω από τον φορ αλλά και ο Γιαταμπαρέ ως αντί-Βάις. Θυμίζουμε πως στην αποστολή είναι οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μεντζανί, Μήτρογλου, Ντινγκά, Ολαϊτάν, Στσέποβιτς, Παπάζογλου, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις και Γιαταμπαρέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου