Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

«Τα κεφάλια ψηλά!»

«Τα κεφάλια ψηλά!»

Το σύνθημα για νίκη επί του Παναιτωλικού έσπευσε να δώσει ο Πάουλο Μασάντο, μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook, ,με τον Πορτογάλομέσο του Ολυμπιακού να ευχαριστεί θερμά τον κόσμο του Θρύλου για την στήριξή του.Στην κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό έχουν στρέψει άπαντες στον Ολυμπιακό την προσοχή τους, αφήνοντας στο ... χρονοντούλαπο της ιστορίας την εντός έδρας ήττα της ευρωπαίκής τους πρεμιέρας από την Παρί Σεν Ζερμέν,.
Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει ο Πάουλο Μασάντο, με τον Πορτογάλο μέσο να γράφει στην επίσημη σελίδα του στο facebook  σχετικό μήνυμα μέσω του οποίου έδωσε το σύνθημα για νίκη απέναντι στην ιδιαίτερα υπολογίσιμη νεοφώτιστη ομάδα του Αγρινίου. Παράλληλα, ο 27χρονος χαφ, ο οποίος είχε αρκετά καλή απόδοση στην αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Γαλλίας, δεν παρέλειψδε να ευχαριαστήσει τον λαό του Θρύλου για την αμέριστη συμπαράταση πουέχει εκφράσει προς το πρόσωπό του:   
«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας, η στήριξη που λαμβάνω σημαίνει πολλά. Τα κεφαλιά ψηλά γιατί ακολουθεί ακόμα ένα ματς που πρέπει να κερδηθεί την Κυριακή», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα που «ανέβασε» ο Πάουλο Μασάντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου