Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

«Να κάνουμε το παιχνίδι μας!»

«Να κάνουμε το παιχνίδι μας!»

Στην θέληση των παικτών του Ολυμπιακού για έναν σπουδαίο θρίαμβο επί της Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, αναφέρθηκε ο Κώστας Μήτρογλου.Την έκδηλη επιθυμία του για νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν που θα ανοίξει διάπλατα στον Θρύλο τον δρόμο για πρόκριση στους «16» του Champions League εξέφρασε ο Κώστα Μήτρογλου.
Ο «πιστολέρο» εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του «τετράστερου» στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, εν όψει της αυριανής κρίσιμης ευρωπαϊκής πρεμιέρας, σχολιάζοντας ότι η Παρί είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο, αλλά όπως τόνισε με στόμφο, οΘρύλος παίζει στην πύρινη έδρα του!
«Καλησπέρα σας. Αύριο είναι ένα πολύ δύσκολο ματς με την Παρί που έχει σημαντικούς και καλούς παίκτες. Είναι μία ομάδα από τις καλύτερες στον κόσμο. Εμείς όμως παίζουμε στην έδρα μας με τον κόσμο δίπλα μας και θα κάνουμε αυτό που μας λέει ο προπονητής για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
Πέρσι πέτυχες δύο γκολ κόντρα στην Μονπελιέ, έχεις σκοράρει κόντρα στην Μπορντό. Από το Καραϊσκάκη δεν έχουν περάσει πολύ μεγάλες ομάδες, πιο είναι το μυστικό για να πάρει ο Ολυμπιακός ένα θετικό αποτέλεσμα;
 
«Όπως είπα και πριν πρέπει να κάνουμε αυτό που μας λέει ο προπονητής και να είμαστε συγκεντρωμένοι 90 λεπτά. Σε αυτό το επίπεδο αν δεν είσαι συγκεντρωμένος θα σου κάνουν γρήγορα την ζημιά. Πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα που θέλουμε.
Απέναντι του ο Ολυμπιακός θα βρει την πιο δύσκολη ομάδα του ομίλου. Ποιες αδυναμίες θα έβρισκες απέναντι στην Παρί;
«Δεν το ξέρω αυτό. Είναι μία πολύ δυνατή που σε κάθε θέση έχει κορυφαίους παίκτες. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι».
Στα δύο τελευταία ματς έχεις κάνει χατ τρικ. Πόσο θα σε βοηθήσει αυτό ενόψει της Παρί και πόσο καλά έχεις «δέσει» με τον Σαβιόλα;
«Πιστεύω το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε αυτά τα δύο ματς και όχι ότι έβαλα εγώ τα γκολ. Με τον Σαβιόλα παίζουμε πολύ καλά μαζί. Όχι όμως μόνο με αυτόν, αλλά και με τα υπόλοιπα παιδιά που ήρθαν φέτος στην ομάδα και θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου