Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

«Μεγάλος σύλλογος και πρωταθλητής Ευρώπης!»

«Μεγάλος σύλλογος και πρωταθλητής Ευρώπης!»

Με τα καλύτερα λόγια για τη δυναμική του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Μίρζα Μπέγκιτς, με το νέο απόκτημα των «ερυθρόλευκων» να δηλώνει απόλυτα προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Σλοβενίας.«Ύμνους» για τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό αφιερώνει ο Μίρζα Μπέγκιτς. Ο πανύψηλος διεθνής Σλοβένος σέντερ, ο οποίος απόψε (22.00) θα τεθεί αντιμέτωπος της εθνικής μας ομάδας στο πλαίσιο της δεύτερη φάσης του Ευρωμπάκετ, χαρακτήρισε πολύ μεγάλο σύλλογο τους Πειραιώτες, τονίζοντας πώς είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη κορυφαία ομάδα της Ευρώπης την τελευταία διετία!
«Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλος σύλλογος και πρωταθλητής Ευρώπης. Είναι τιμή μου που θα βρεθώ στις τάξεις του. Όμως όλα αυτά μετά το Eurobasket. Τώρα είμαι εδώ με την εθνική ομάδα και θα κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίσουμε», ήταν τα πρώτα λόγια του Μίρζα Μπέγκιτς.
«Ο Σπανούλης είναι σπουδαίος παίκτης, στη θέση του από τους καλύτερους της Ευρώπης. Θα είναι συμπαίκτης μου στον Ολυμπιακό, όπως και πολλοί άλλοι διεθνείς της Ελλάδας. Οι καλύτεροι παίκτες της χώρας, άλλωστε, παίζουν στον Ολυμπιακό», συμπλήρωσε ο Σλοβένος σέντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου