Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

«Η Παρί τρόμαξε!»

«Η Παρί τρόμαξε!»

Ο άλλοτε τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν και της Εθιικής Γαλλίας Γκρεγκορί Κουπέ, μίλησε με α καλύτερα λόγια για την αγωνιστική ικόνα του Ολυμπιακού, τονίζοντα ςότι το τελικό σκορ δεν ανταποκρίνεται στην συνολική εικόνα της αναμέτρησης του Καραϊσκάκη.Εγκωμιαστικά σχόλια για την εκπληκτική απόδοση του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, αφιέρωσε ο Γκρεγκορί Κουπέ. Ο παλαίμαχος διεθνής πορτιέρο των Παρί Σεν Ζερμέν και Λιόν, μίλησε στο Radio Monde Carlo για την αναμέτρηση του Πειραιά και τη νίκη με 4-1 της ομάδας του Λοράν Μπλαν στην πρεμιέρα των ομίλων. «Οι Παριζιάνοι τρόμαξαν, άργησαν να επιστρέψουν στον αγώνα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν καλές θέσεις, ήταν πολύ επιθετικοί. Το περιμέναμε, φυσικά, ωστόσο η Παρί Σεν Ζερμέν ίσως έμεινε στη νίκη επί της Μπορντό. Πήγε να παίξει με τον ίδιο τρόπο και να αντιμετωπίσει τους Έλληνες, ωστόσο τα πράγματα ήταν πιο σύνθετα. Το τέλικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, ωστόσο το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο. Νομίζω ότι σκόραρε τρεις φορές από κόρνερ.
 Η Παρί ήταν λίγο τεμπέλα στο πρώτο ημιχρονο, δεν υπήρχε αρκετή κίνηση», τόνισε ο Κουπέ ενώ πρόσθεσε: «Οι Έλληνες είχαν δύο δοκάρια, η Παρί μπορούσε να μπει σε μπελάδες», ήταν τα λόγια του παλαίμαχου τερματοφύλακα, ο οποίος υπερασπίστηκε την εστία της πρωταθλήτρια Γαλλίας από το 2009 εώς το 2011, για να προσθέσει:
«Νομίζω ότι η Παρί αιφνιδιάστηκε από την απόδοση του Ολυμπιακού. Το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει πραγματικά το παιχνίδι, απλά στο δεύτερο ημίχρονο πήγε καλά το σχέδιο της ομάδας, από τη στιγμή, μάλιστα που σε πέντε κόρνερ, κατάφερε στα τρία να σκοράρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου