Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Έρχεται το Σάββατο ο Μπέγκιτς

Έρχεται το Σάββατο ο Μπέγκιτς

Για το ερχόμενο Σάββατο (26/9) έχει προγραμματιστεί η άφιξη του Μίρζα Μπέγκιτς στην χώρα μας για λογαριασμό του πρωταθλητή Ευρώπης ΟλυμπιακούΣιγά - σιγά ενσωματώνονται όλοι οι διεθνείς στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, εν όψει της επερχόμενης έναρξης των αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση, το Σάββατο (28/90 αναμένετια να αφιχθεί στην Αθήνα και ο Μίρζα Μπέγιτς, ώστε να εσνωματωθεί στο προπονητικό πρόγραμμα των πρωταθλητών Ευρώπης και να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας. 
Ο νεοαποκτηθείς Σλοβένος σέντερ των πρωταθλητών Ευρώπης έχει μιλήσει τηλεφωνικά με τον προπονητή του Θρύλου, Γιώργο Μπαρτζώκα και έχει ενημερωθεί για την ακριβή ημερομηνία επιστροφής του στην Αθήνα, ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Θρύλο.
Πιο συγκεκριμένα, ο Σλοβένος άσος αναμένεται να έρθει στη χώρα μας για μόνιμη εγκατάσταση το ερχόμενο Σάββατο και να μενταθχεί στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων των «ερυθρόλευκων», με την επιστροφή της αποστολής από την Κωνσταντινούπολη, όπου μετέχει στο τουρνουά «Rixos Cup».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου