Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Με αλλαγές κόντρα σε Ξάνθη

Με αλλαγές κόντρα σε Ξάνθη
Με αρκετά ανανεωμένη σύνθεση σκοπεύει να παρατάξει ο Μίτσελ τον Ολυμπιακό απέναντι στην Skoda Ξάνθη, επιδιώκοντας να δώσει φανέλα βασικού στους νεοαποκτηθέντες Ντελβέν Εντινγκά και Σαμπού Γιαταμπαρέ.Με ανανεωμένο σχήμα προτίθεται να παρατάξει ο Μίτσελ τον Ολυμπιακό κόντρα στην Skoda Ξάνθη.
Mε βάση τα όσα έχει φανερώσει ο Ισπανός τεχνικός, προτίθεται να εμπιστευθεί φανέλα βασικύ στους νεοαποκτηθέντες Ντελβέν  Εντινγκά και Σαμπού Γιαταμπαρέ, οι οποίι σε αυτή την περίπτωση θα πραγματοποιήσου το επίσημο «ντεμπούτο» τους με τη φανέλα του «τετράστερου»!
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Ρομπέρτο θα παραμείνει κάτω από τα γκολπόστ.
Δεξί μπακ θα ξεκινήσει ο Σαλίνο, τα δύο στόπερ θα είναι οι Μεντζανί και Μανωλάς και ενώ αριστερά ο Χολέμπας πιθανότατα πάει για βασικός για να ξεκουραστεί ο Μπονγκ.
Για τον άξονα οι Ντινγκά και Γιαταμπαρέ έχουν προβάδισμα έναντι των Σάμαρη και Μασάντο ενώ ο Μανιάτης εκτός απροόπτου θα μείνει στον πάγκο λόγω των διεθνών ματς που έπαιξε. Ο Τσόρι Ντομίνγκες θα έχει ρόλο οργανωτή και ενώ για τα δύο άκρα φαβορί είναι οι Ολαϊταν και Φουστέρ και για την επίθεση ο Σαβιόλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου