Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Σάμαρης!

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Σάμαρης!
Απαρηγόρητος ήταν ο Ανδρέας Σάμαρης μετά τη βαριά ήττα του Ολυμπιακού από την Παρί και στα αποδυτήρια, με τον νεαρό μέσο να ξεσπάει σε λυγμούς.Από τη αποθέωση και την απόλυτη αναγνώριση ο Ανδρέα Σάμαρης βρέθηκε στην ...κόλαση μέσα σε λίγα λεπτά!
Ο 23χρονος νεοαποκτηθείς μέσος του Ολυμπιακού στα πρώτα 60 λεπτά του αγώνα με την Παρί βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων, πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Όμως αρκούσαν δύο αβλεψίες του σε στημένες φάσεις, χάνοντας από τα μάτια του τον Τιάγκο Μότα, για να πέσει το έδαφος κάτω από τα πόδια του!
Όπως είναι φυσικό η ψυχολογία του Σάμαρη μετά το τέλος του αγώνα με τους Γάλλους ήταν πολύ άσχημη, σε σημείο μάλιστα να ξεσπάσει σε λυγμούς σύμφωνα με τη «Sportday». Ο Μίτσελ ωστόσο, που στη συνέντευξη Τύπου έστησε τείχος προστασίας στον παίκτη του τονίζοντας ότι δεν έφταιγε εκείνος για τα γκολ που δέχτηκαν οι πρωταθλητές, έσπευσε να τον παρηγορήσει λέγοντας του ότι η ευθύνη δεν ανήκε στον ίδιο.
Το ίδιο πάντως έκαναν και οι συμπαίκτες του, θέλοντας να τον «ανεβάσουν», αφού έβλεπαν την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου