Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

«Είμαστε πολύ κοντά!»

«Είμαστε πολύ κοντά!»

Στο γεγονός ότι απέχει μια ανάσα από την παραμονή του στον Ολυμπιακό στάθηκε ο Έισι Λο, με τον Αμερικανό γκαρντ, να εκφράζει την αγωνία του για την υπόθεση παραμονής του αρχηγού των πρωταθλητών Ευρώπης Βασίλη Σπανούλη. Στο προχωρημένο των διαπραγματεύσεών του με τον Ολυμπιακό για την παραμονή του στους πρωταθλητές Ευρώπης αναφέρθηκε ο Έισι Λο.
Ο Αμερικανός γκαρντ των «ερυθρόλευκων» και από τα σημαντικότερα στελέχη της «αρμάδας» του Γιώργου Μαπρτζώκα με τις δύο συνεχόμενες κατακτήσεις Ευρωλίγκας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «gazzetta.gr» επιβεβαίωσ εότι απεχει μια ανάσα από την συμφνωία για νέο συμβόαλιο με τους Πειραιώτες, ενώ δεν δίστασε να εκφράσει την αγωνία του για το ρόστερ που θα κοσμεί την ομάδα την ερχόμενη σεζόν.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έισι Λο:
- Εϊσι, καλησπέρα από την Αθήνα... Διαβάζουμε ότι βρίσκεσαι μία ανάσα από το να ανανεώσεις για δύο χρόνια τη συνεργασία σου με τον Ολυμπιακό... Θα ήθελες να μας πεις δύο λόγια;
«Πράγματι, είμαστε κοντά σε συμφωνία για δύο χρόνια και στην ουσία απομένει διευθέτηση κάποιων λεπτομερειών. Η πρόταση είναι πολύ καλή και σίγουρα, ο Ολυμπιακός είχε και έχει τον πρώτο λόγο όσον αφορά την Ευρώπη!»
- Δηλαδή υπάρχει ενδιαφέρον και από το ΝΒΑ;
«Υπάρχουν μερικές ομάδες που έχουν δείξει ένα ενδιαφέρον, αλλά ακόμη δεν μπορούν να δώσουν εγγυήσεις ή να μιλήσουν για χρήματα! Ίσως να ορίσουμε με τον Ολυμπιακό κάποια ημερομηνία, μέχρι την οποία θα μπορώ να περιμένω το ΝΒΑ (σ.σ.: 30 Ιουλίου), αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά... Θα δούμε στις επόμενες ημέρες...»
- Είσαι ικανοποιημένος λοιπόν, από την προσφορά του Ολυμπιακού;
«Σ‘ έναν βαθμό ναι...
- Τι εννοείς; Ακούγεσαι λίγο σκεπτικός...
«Δεν είναι μόνο τα χρήματα, που είναι σημαντικά και αποτελούν πάντα έναν από τους βασικούς παράγοντες μίας συμφωνίας. Δεν σου κρύβω ότι παράλληλα είμαι και λίγο προβληματισμένος για την δυναμική και τις δυνατότητες που θα έχει η ομάδα στη νέα σεζόν... Ποιοι θα είμαστε και τι στόχους θα έχουμε... Είμαστε δύο φορές πρωταθλητές Ευρώπης και όλες οι ανταγωνιστές μας στην Ευρωλίγκα, θα “κυκλώσουν” τα παιχνίδια εναντίον μας στη νέα σεζόν και θα μας περιμένουν πως και πως... Έφυγε και ο Κάϊλ, δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Billy...»
- H έκβαση της υπόθεσης Σπανούλη θα παίξει ρόλο στην απόφασή σου, δηλαδή;
«Κοίτα, κάθε κίνηση αποτελεί ένα κομμάτι του συνολικού παζλ! Για τον Χάϊνς, που αποτελεί πλέον παρελθόν, δεν ωφελεί να μιλήσω, αν και όλοι γνωρίζουν πόσο τον εκτιμώ σαν παίκτη! Πήρε μία επαγγελματική απόφαση και του εύχομαι καλή επιτυχία. Τώρα για τον Billy, τι να πει κανείς; Μεγάλος ηγέτης και αρχηγός, εκπληκτικός παίκτης και φοβερό παιδί! Τα δύο τελευταία χρόνια, κάναμε ένα πολύ καλό δίδυμο και πετύχαμε πολλά μαζί! Συνεργαζόμαστε πλέον με κλειστά μάτια και ποιος δεν θα ήθελε να έχει συμπαίκτη τον MVP του ευρωπαϊκού μπάσκετ...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου