Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Φάκελος Αμαλφιτανό!

Φάκελος Αμαλφιτανό!

Η Μαρσέιγ αρνήθηκε πρόταση του Θρύλου όμως στο Λιμάνι ετοιμάζουν ρελάνς. Ποιά τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης και ποιον χρίζουν οι Γάλλοι φαβορί.Τι θέλει η Μαρσέιγ, τι πρόταση έκανε ο Θρύλος
Ο Ολυμπιακός έκανε μία συγκεκριμένη πρόταση στην Μαρσέιγ για τον Μοργκάν Αμαλφιτανό η οποία όμως δεν έγινε δεκτή. Στις σκληρές και μαραθώνιες διαπραγματεύσεις των Μαρσεγιέζων με τους Πειραιώτες, οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν από τα περίπου 800 χιλιάδες ευρώ και η τελική τους πρόταση για να κάνουν δικό τους τον παίκτη (η οποία απορρίφθηκε) έφτασε λίγο πάνω από το 1 εκατ. ευρώ.
Την ίδια στιγμή η Μαρσέιγ με εντολή του προέδρου της, δεν πέφτει κάτω από 2 εκατ. ευρώ. Έθεσε ως αφετηρία των συζητήσεων τα 3 και έπεσε στα 2. Αφότου αρνήθηκε την προσφορά του Ολυμπιακού όμως δεν παρατάει το θέμα Αμαλφιτανό. Ο παίκτης δεν... τρελαίνεται να μείνει Γαλλία, το συμβόλαιό του είναι... βαρύ και ασήκωτο και ενώ έτσι και αλλιώς είναι και εκτός των πλάνων του τεχνικού τιμ της ομάδας. Οπότε πέραν των εκπροσώπων των πρωταθλητών Ελλάδας η Μαρσέιγ μιλάει και με Μεγάλη Βρετανία.
Το come back και οι Γάλλοι που χρίζουν τον Ολυμπιακό φαβορί...
Οι Γάλλοι μιλούν στις πηγές τους για μία πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού, ο οποίος σημειωτέον προσπάθησε να πάρει ως δανεικό τον παίκτη, προτού κάνει κρούση για αγορά. Εκτιμούν και διαρρέουν πως οι νταμπλούχοι θα επανέλθουν με νέα προσφορά για τον παίκτη και ότι δεν θα εγκαταλείψουν έτσι απλά.
Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται διαρκώς από την Γαλλία συνεχίζει να είναι το φαβορί για τον Αμαλφιτανό όμως όσο η Μαρσέιγ δεν κάνει πίσω τόσο δημιουργούνται εμπόδια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Επιπλέον είναι σίγουρο πως οι ερυθρόλευκοι δεν θα συζητούν για πολύ ακόμα...
Οι Μαρσεγιέζοι έχουν την διάθεση να περιμένουν και τους Άγγλους διεκδικητές του Αμαλφιτανό, όπως η Γουέστ Χαμ, με την διαφορά πως ο παίκτης έχει διευκρίνισει πως προτιμά Ολυμπιακό και ενώ έχει κάνει το deal με τους Πειραιώτες.
Συμπερασματικά δεν μπορούμε να γράφουμε για δεδομένο ναυάγιο. Σίγουρα όμως τώρα και ενώ υπάρχει και η επιβεβαίωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός τα πράγματα είναι σαφώς πιο δύσκολα για την ολοκλήρωση μίας τέτοιας μεταγραφής.
Βάρος και σε Ligue 2
Στην περίπτωση κατά την οποία ο Ολυμπιακός δεν βρει την χρυσή τομή με την Μαρσέιγ και ο Αμαλφιτανό δεν έρθει στην χώρα μας, δεν θα αφήσει στην γαλλική αγορά. Ήδη έχουν εντοπιστεί πέραν του Μομό Σισοκό αρκετές άλλες περιπτώσεις που αρέσουν. Στις τάξεις της ομάδας του Μίτσελ υπάρχουν πολύ σοβαρές σκέψεις για... στροφή και στην Β' Γαλλίας, εφόσον δεν κλείσει ο Αμαλφιτανό. Εκεί θεωρούν στην ΠΑΕ πως βρίσκονται ικανότατοι και αξιολόγοι παίκτες, που είναι σε θέση να κάνουν την διαφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου