Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Γιατί μένει και οι τρεις δρόμοι!

Γιατί μένει και οι τρεις δρόμοι!

Το ραντεβού της Παρασκευής έβγαλε ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα για τον Βασίλη Σπανούλη και τον Θρύλο. Διαβάστε γιατί όλα... βγάζουν παραμονή και τους τρεις δρόμους που είχε και έχει ακόμα ο παίκτης.Η επαφή της Παρασκευής ανάμεσα στους αδερφούς Αγγελόπουλους, τον Γιώργο Σκινδήλια και τον Βασίλη Σπανούλη έβγαλε περισσότερες συμφωνίες από διαφωνίες. Για την ακρίβεια ανέδειξε deal. Οι δύο πλευρές συνέκλιναν σε αρκετά σημεία.
Αν και ήταν η πρώτη κρίσιμη επαφή φαίνεται πως το... κόλπο γκρόσο είναι κοντά πως ο V-Span θα μείνει για άλλα τέσσερα χρόνια στο Λιμάνι. Άλλοι βέβαια κάνουν λόγο για 3ετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 6 εκατ. ευρώ.
Ήταν δεδομένο πως με τις ισχύουσες συνθήκες ο Θρύλος θα προσπαθούσε να κάνει την δική του οικονομική υπέρβαση. Και την έκανε. Την ίδια στιγμή ο παίκτης έχει στα χέρια του πρόταση για τριετές συμβόλαιο από την ΤΣΣΚΑ.
Συμβόλαιο που εάν το δεχόταν θα του απέφερε συνολικά 10 εκατ. ευρώ. Πρόκειται φυσικά για ένα σούπερ ποσό που κάθε αθλητής θα το έβαζε στην ζυγαριά. Για τον έμπειρο άσο του Θρύλου όμως δεν μέτρησε και δεν μετρά μόνο το συμβόλαιο.
Η απόφασή του δεν περνάει μόνο από τις προσφορές που έχει και την διάρκεια ενός συμβολαίου. Πολύ μεγάλο ρόλο παίζει και έπαιξε το κίνητρο και το επίπεδο μίας ομάδας. Το όραμα και η προοπτική.
Το προσωπικό και το αγωνιστικό κίνητρο σε συνδυασμό με όλα τα άλλα είναι ίσως το παν. Το πλάνο και το τι ομάδα θα έχει του χρόνου ο Ολυμπιακός.
Στην δεδομένη χρονική στιγμή για εκείνον έχουν μείνει τρεις... δρόμοι, ήτοι τρεις επιλογές: Ολυμπιακός, ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα. Αυτήν την στιγμή όμως όλα δείχνουν Θρύλο!
Η Γαλατά έχει κάνει την κίνησή της, όμως θεωρείται πολύ δύσκολο ο Σπανούλης να μετακομίσει στην Τουρκία. Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν πάρει τα ηνία με τον διεθνή άσο να φαίνεται να έχει πειστεί για τα καλά για το πρότζεκτ τους για τα επόμενα χρόνια.
Σίγουρα όμως το Σαββατοκύριακο θα είναι σημαντικό. Ο V-Span θα δώσει την τελική του απάντηση την Δευτέρα, ωστόσο αυτήν τη στιγμή μπορούμε να μιλάμε για συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Σε δεύτερο πλάνο είναι πάντως η ΤΣΣΚΑ, που καραδοκεί εάν τυχόν αλλάξουν τα δεδομένα για Σπανούλη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου