Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

«Φουλάρουν» για μεταγραφές!

«Φουλάρουν» για μεταγραφές!

Σε διαρκείς επαφές με διάφορους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Γιάννης Βρέντζος, με το όνομα του Μοχάμεντ Σισοκό να βρίσκεται στο επίκεντρο. Φήμες και για Γκουργκίφ.Με αμείωτη ένταση συνεχίζουν στον Ολυμπιακό τον μεταγραφικό τους «καλπασμό», εν όψει της νέας σεζόν. Ο διευθύνων σύμβουςλο Γιάννης Βρέντζος συνεχίζει ακάθεκτος υνεχίζει τις επαφές του με παίκτες στο εξωτερικό και παρά το γεγονός ότι  ήταν αρχικά προγραμματισμένο να επιστρέψει σήμερα στην Αθήνα, δεν αποκλείεται να πάρει παράταση η επιστροφή του.
Στο επίκεντρο βρίσκονται πάντα τα ονόματα των Μόργκαν Αμαλφιτανό και τον Μοχάμεντ Σισοκό, που δεν αποκλείεται να «κλείσει» τις επόμενες μέρες, οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν στενά και τις περιπτώσεις του Μποντμέρ και του Σαντόμ.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας εξετάζουν πολύ σοβαρά πλέον την περίπτωση του Γκουργκίφ, με την περίπτωση του διεθνούς Γάλλου μέσου της Λιόν να παρουσιάζει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας, λόγω του υψηλού του κασέ, που ανέρχεται στο ποσό των 6 εκατ. ευρώ μικτά. Επίσης και η διοίκηση των «Λιονέ» δεν φέρεται διατεθειμένη να προχωρήσει στην παραχώρησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου