Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Όλα τα μεταγραφικά του Θρύλου

Όλα τα μεταγραφικά του Θρύλου

Οι τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις στο Λιμάνι είναι αρκετές με τον Θρύλο να προσπαθεί για το καλύτερο σε διάφορα μέτωπα. Διαβάστε ποια είναι αυτά."Μάχη" και αισιοδοξία για Μολό
Όλα δείχνουν πως ο Πιέρ Ισά έκανε ένα ακόμα ταξίδι στην Γαλλία για το... χατίρι του Γιοάν Μολό. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πιέσει προς πάσα κατεύθυνση για να κλείσει τον παίκτη από τη Νανσί με δανεισμό και στο Λιμάνι υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για την συγκεκριμένη περίπτωση.
Ο ίδιος ο παίκτης -που είναι στην κορυφή της ερυθρόλευκης λίστας- έχει εδώ και καιρό τάσεις φυγής από την γαλλική ομάδα αν και εξακολουθεί να μετέχει κανονικά στις υποχρεώσεις της και ενώ εκτός από τους πρωταθλητές Ελλάδας υπάρχουν και σύλλογοι από το Σαμπιονά και την Αγγλία που τον θέλουν.
Στον Ολυμπιακό ο στόχος είναι να μπορέσει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι άμεσες. Βάση της πληροφόρησης που έχει διαρρεύσει έως την Τρίτη οι Πειραιώτες θα έχουν κλείσει τουλάχιστον έναν παίκτη.
Κλείνει ο Μεντζανί
Από την άλλη ο Καρλ Μεντζανί είναι σύμφωνα με πληροφορίες έτοιμος να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του προσφέρει ο Ολυμπιακός. Ο παίκτης περιμένει πως και πως την θετική έκβαση της μεταγραφικής του υπόθεσης.
Ο Μεντζανί μάλλον έπαιξε το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι το Σάββατο με την φανέλα της ομάδας της Μονακό (σ.σ. ήταν το φιλικό με την Άουγκσμπουργκ). Έχει ήδη πει το "ναι" στον Ολυμπιακό και μένει μία ακόμα τελική συνάντηση με την διοίκηση της Μονακό, που ίσως γίνει μέσα στις επόμενες 24 ώρες.
Ο Ολυμπιακός του παρέχει ετήσιο συμβόλαιο με αποδοχές 500 χιλ. ευρώ με τον Μεντζανί να συμφωνεί σε όλα. Για τον παίκτη υπήρξε και η Λιβόρνο που πιθανότατα όμως πηγαίνει πια στην λύση του Γκαέλ Ζιβέ.
Και Μαρβό...
Ο Σιλβέν Μαρβό της Νιουκάστλ είναι μία ακόμα επιλογή των νταμπλούχων Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Αγγλία επιδιώκοντας να αποκτήσει ως δανεικό τον παίκτη. Όπως σας μεταφέραμε πριν Άγγλοι και Γάλλοι δίνουν πιθανότητες για την μεταγραφή αυτή.
Σχετικά με τον Μοχάμεντ Ραμπιού φαίνεται πως ανανεώνει με την Εβιάν ενώ στο... παιχνίδι της απόκτησής του έχει μπει και η Φούλαμ και άλλες ομάδες. Η εικόνα γύρω από την υπόθεσή του είναι θολή και ενώ δεν αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα για τους Πειραιώτες.
Οι συζητήσεις Μίτσελ και ο Αγκιλάρ
Ο Μίτσελ στο μεταξύ έχει αρχίσει ξανά συζητήσεις με παίκτες από την Ισπανία, που αποτελούν προσωπικές επιλογές του. Ένας εξ αυτών φέρεται να είναι ο Αμπέρ Αγκιλάρ, κεντρικός χαφ της Χέρκουλες, που προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με την Λα Κορούνια όπου ήταν δανεικός. Οι Ισπανοί εκτός από το όνομα του Ολυμπιακού έχουν συνδέσει με τον ποδοσφαιριστή και την Γρανάδα.
Ελμάντερ και Κούλιο από Τουρκία
Οι Τούρκοι παρά τις διαψεύσεις του Ολυμπιακού δεν έχουν αλλάξει... στάση για το θέμα Ελμάντερ. Θεωρούν πως είναι ζήτημα ημερών να κλείσει ο παίκτης στους ερυθρόλευκους. Δίνουν δε ως πιθανή ημέρα των τελικών εξελίξεων την Τετάρτη. Παράλληλα ο Αργεντινός αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός, Χουάν Εμανουέλ Κούλιο, εμφανίζεται από τους Τούρκους να απασχολεί τον Ολυμπιακό.
Ο έμπειρος παίκτης μάλλον δεν μένει στην Γαλατασαράι και οι γείτονές μας υποστηρίζουν πως "πολιορκείται από ισπανικές ομάδες όπως οι Εσπανιόλ, Μάλαγα και Ράγιο Βαγιεκάνο ενώ ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα". Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε ότι θέση υπάρχει πίσω από τον επιθετικό αλλά ιδίως στην αριστερή πλευρά και στον άξονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου