Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

«Κληρώνει» του Μπάριος

«Κληρώνει» του Μπάριος

Κρίσιμη προβάλλει η σημερινή ημέρα για τον Λούκας Μπάριος, αφού ο 28χρονος Παραγουανός επιθετικός που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό αποφασίζει για το μέλλον του.Εξαιρετικά κρίσιμη ημέρα αναμένεται να είναι η Πέμπτη (11/7) για την συνέχεια της ποδοσφαιρικής διαδρομής του Λούκας Μπάριος.
Ο 28χρονος Παραγουανός φορ, που απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό θα αποτελέσει παρελθόν από την κινέζικη Γκουανζού και όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Παραγουάη σήμερα θα συναντηθεί με τον εκπρόσωπό του προκειμένου να μελετήσουν τις προτάσεις που υπάρχουν για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.
Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του είναι και ο Ολυμπιακός, ωστόσο οι υψηλές απαιτήσεις του Μπάριος για την ώρα αποτελούν «αγκάθι». Ο ίδιος φαίνεται να πέφτει από τα 3 εκατομμύρια που ζητούσε αρχικά τον χρόνο στα 2,5 εκατομμύρια, αλλά από την πλευρά του ο Ολυμπιακός φτάνει ως το 1,5 το πολύ 2 εκατομμύρια.
Παράλληλα ο Μπάριος εξετάζει προτάσεις που φαίνεται να έχει από τη Σάλκε, αλλά και κάποιο τουρκικό σύλλογο. Επιπλέον χθες ρεπορτάζ από τη Ρωσία κάνανε λόγο και για σοβαρό ενδιαφέρον της Σπαρτάκ Μόσχας με τον Μπάριος με τους Ρώσους μάλιστα να μιλούν για προχωρημένες επαφές του Παραγουανού επιθετικού με τη Σπαρτάκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου