Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Στην Εθνική ξανά ο Μάντζαρης!

Στην Εθνική ξανά ο Μάντζαρης!

Στην Εθνική ομάδα κλήθηκε εκ νέου ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μάντζαρης για το Eurobasket της Σλοβενίας που θα διεξαχθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο.Την δυναμική του επιστροφή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα πραγματοποιήσει ο Βαγγέλης Μάντζαρης! Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού κλήθηκε από την ΕΟΚ για τις ανάγκες της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας, εν όψει του επερχόμενου Ευρωμπάσκετ, που θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα της Σλοβερνίας τον προσεχή Σεπτέμβριο!
Ο 23χρονος πλέι - μέικερ των πρωταθλητών Ευρώπης, που προέρχεται από εξάμηνη αποχή από τους αγνωιστικούς χώρους, έπειτα την περιπέτεια του τραυματισμού του στους χιαστούς, πραγματοποιεί αποθεραπεία και η κλήση του έγινε, ώστε να ντικαταστήσει τον Νικ Καλάθη που αρνήθηκε να δώσει το «παρών» στη διοργάνωση.
Σίγουρα ο Μάντζαρης δεν είναι ακόμη στον επιθυμηό βαθμό εοτιμότητας, ωστόσο ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός Αντρέα Τρινκιέρι εκτιμά το πλούσιο ταλέντο του και θεωρεί ότι τους δύο περίπου μήνες που μεσολαβούν μέχρι το Ευρωμπάσκετ, ο άσος του Θρύλου θα μπορέσει να καλύψει το χαμένο έδαφος από τον σοβαρό του τραυματισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου