Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Κίνηση μόλις «τελειώσει» του Τζιμπούρ

Κίνηση μόλις «τελειώσει» του Τζιμπούρ

Στον Θρύλο αναμένουν τις τελικές εξελίξεις με τον Τζιμπούρ και μετά θα κάνουν τις κινήσεις τους για φορ. Κανένα θέμα με Κόουλ. Εξετάζονται οι περιπτώσεις των Μπιάνκι, Πέτριτς, Τζόρτζεβιτς, Σαβιόλα αλλά και Ελμάντερ.Όπως σας έχουμε τονίσει και την Κυριακή ήδη στα ερυθρόλευκα συρτάρια υπάρχουν αρκετά ονόματα για τον αντί-Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός έχει πάρει άδεια από την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός η οποία δεν θα αρνηθεί μία ενδεχόμενη πολύ καλή προσφορά για την παραχώρησή του. Στην δεδομένη χρονική στιγμή η Μπούρσασπορ δείχνει να είναι το φαβορί.
Είναι και η μόνη ομάδα που έχει κάνει τόσο προχωρημένες επαφές με την πλευρά του παίκτη παρά τα όσα έχουν προκύψει από το εξωτερικό το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο διεθνής άσος πρόκειται να λείπει αυτήν την εβδομάδα από τις υποχρεώσεις των Πειραιωτών, που θα περιμένουν τις τελικές εξελίξεις για να κάνουν την επόμενη κίνησή τους.
Στις λύσεις για αντί-Τζιμπούρ υπάρχουν οι Μπιάνκι, Πέτριτς, Τζόρτζεβιτς και Σαβιόλα ενώ ο Ελμάντερ είναι ένα όνομα που έχει τεθεί στα υπ' όψιν των ανθρώπων του Ολυμπιακού εδώ και μέρες και εξετάζεται, όπως και άλλα ονόματα. Τέλος σχετικά με τον Κάρλτον Κόουλ στο Λιμάνι δήλωναν άγνοια για τις πληροφορίες των Άγγλων ενώ ανέφεραν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου