Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Δεν αγωνίστηκε λόγω... πρότασης

Δεν αγωνίστηκε λόγω... πρότασης

Τις επαφές με τον Θρύλο για την παραχώρηση του Γιοάν Μολό επιβεβαιώνει η Νανσί, με τον παίκτη να μένει εκτός από την φιλική αναμέτρηση με την Σοσό.Ο Γάλλος εξτρέμ είναι ο εκλεκτός των Πειραιωτών για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και οι πρωταθλητές εντείνουν τις προσπάθειές τους για να ντύσουν τον παίκτη στα ερυθρόλευκα. Τις διαπραγματεύσεις μάλιστα επιβεβαιώνει... επισήμως πλέον και η γαλλική ομάδα, έπειτα από την απόφασή της να αφήσει εκτός από το φιλικό με την Σοσό τον παίκτη.
Όπως αναφέρθηκε στα γαλλικά Μέσα άλλωστε, η θέση της Νανσί για το ότι ο Μολό δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο της ματς ήταν ότι: «Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με ομάδες για τον Μολό κι επιλέξαμε να μην αγωνιστεί. Είναι πάγια τακτική μας να γίνεται αυτό όταν υπάρχουν προτάσεις που μας ενδιαφέρουν και τις οποίες συζητάμε».
Η ομάδα στην οποία αναφέρεται ο σύλλογος της Λωραίνης δεν έγινε γνωστή, αλλά όπως όλα δείχνουν είναι ο Ολυμπιακός. Την ίδια στιγμή επισημαίνεται από τον γαλλικό Τύπο η πίεση που ασκεί ο 24χρονος άσος στη Νανσί για να φύγει και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου