Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Κοντά σε Κάμπελ ο Θρύλος!

Κοντά σε Κάμπελ ο Θρύλος! (vid)

Πήρε φόρα και δεν σταματάει ο Θρύλος, αφού μετά τους Σαβιόλα, Ρομπέρτο, Μεντζανί, είναι κοντά στην απόκτηση της... σφαίρας, Τζόελ Κάμπελ από την Αρσεναλ. Ηρθε ο Γαλλοαλγερινός αμυντικός. Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζόελ Κάμπελ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως τα έχει βρει σε όλα με την Αρσεναλ για δανεισμό ενός έτους. Μπορεί οι Πειραιώτες να επέμεναν σε οψιόν αγοράς, αλλά ο Βενγκέρ τόνισε πως θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα από την επόμενη χρονιά, όταν και θα έχει εξασφαλίσει άδεια εργασίας. Ο 21χρονος εξτρέμ από την Κόστα Ρίκο θεωρείται τεράστιο ταλέντο και στον Πειραιά τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Ο Κάμπελ έκανε εξαιρετική χρονιά με τη Μπέτις, έπαιξε 28 ματς πετυχαίνοντας 2 γκολ, ενώ τη σεζόν 2011-12 είχε παίξει στη Λοριάν ως δανεικός και σε 25 ματς σημείωσε 3 γκολ!

Η Νανσί δεν πέφτει από τις απαιτήσεις της, ο Μολό μπαίνει στον... πάγο, αν και οι μάνατζέρ του έρχονται στην Αθήνα για νέο γύρο επαφών, μιας και ο παίκτης θέλει να φορέσει τα ερυθρόλευκα.
Τέλος, ο Καρλ Μεντζανί πάτησε Ελλάδα, θα περάσει το πρωί της Πέμπτης ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, τότε το απόγευμα θα αναχωρήσει με τον Σαβιόλα για τη Γερμανία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου