Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Aποφασίζει ο Σαβιόλα

Aποφασίζει ο Σαβιόλα

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα παραμένει πάντα  στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, με την περίπτωση του Αργεντίνου στράικερ της Μάλαγα να συγκεντρώνει μεγάλο βαθμό δυσκολίας.Το όνομα του Χαβιέρ Σαβιόλα εξακολουθεί να βρίσκετιαι  πάντα στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού. Ο Αργεντίνος στράικερ, που έχει να επιδείξει αξιοζήλευτο βιογραφικό στην καριέρα του αγωνιζόμενος στο παρελθόν σε ομάδες όπως οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Ρίβερ Πλέιτ, Μονακό, Σεβίλλη, Μπενφίκα και εσχάτως ... Μάλαγα, αποτελεί τον παίκτη που όπως είναι εύλογο, εξιτάρει τους «ερυθρόλευκους»!
Το έργο του Θρύλου να πείσει τον 32χρονο παικταρά να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» συγκεντρώνει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας αφού στο «χορό» της απόκτησης του έχουν μπει πολύ γερά Φούλαμ και Σέλτικ, σύμφωνα με αναφορές του Τύπου της χώρας του τανγκό.
Οι συμπατριώτες του Σαβιόλα, υποστηρίζουν ότι μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε ο 32χρονος άσος θα έχει αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του διαδρομής.
Με τον Ολυμπιακό να ποντάρει στο δέλεαρ της εξασφαλισμένης του συμμετοχής στην φάση των ομίλων του Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου