Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Ο Μίτσελ ανακοινώνει αποστολή

Ο Μίτσελ ανακοινώνει αποστολή
Το βράδυ της Δευτέρας θα ανακοινώσει ο Μίτσελ τα ονόματα που θα αποτελέσουν την αποστολή για το Ζέεφελντ της Αυστρίας. Ίσως να είναι και περισσότερα από 28. Ποιοι θα λείπουν. Αντί-Μουρίκης για 2 μήνες ο Σμπώκος.Ο Ισπανός προπονητής θα ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν το μεσημέρι της Τρίτης (13.05 από Ελλάδα για Μόναχο και από εκεί για Ζέεφελντ) με τελικό προορισμό την Αυστρία. Ίσως ο αριθμός να υπερβαίνει τους 28 παίκτες.
Στα των απουσιών ο Τζιμπούρ δεν αναμένεται να είναι στην αποστολή και ενώ τα ρεπορτάζ των Τούρκων για την Μπούρσασπορ καλά κρατούν. Ο Αλγερινός έχει άδεια, όπως και ο Ολαιτάν που θα απουσιάζει ακόμα για δύο ημέρες.
Ο Νιγηριανός θα μεταβεί απευθείας στην Αυστρία. Κατά τα άλλα θα λείπουν και οι... μικροί που είχαν υποχρεώσεις. Κατά τα άλλα ο Σμπώκος που συμφώνησε ως γυμναστής θα αναπληρώσει τον Μουρίκη για διάστημα 2 μηνών.
Ο Χρήστος Μουρίκης που απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης και στήριξης της πειραϊκής ΠΑΕ έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και έτσι για 2 μήνες δεν θα μπορεί να εκτελεί τα καθήκοντά του όπως πρέπει για την πρώτη ομάδα. Μπορεί σε αυτό το διάστημα πάντως να είναι στις Ακαδημίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου