Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

«Πρόταση σε Αρανθούμπια!»

«Πρόταση σε Αρανθούμπια!»

Την περίπτωση του τερματοφύλακα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια Ντάνι Αρανθούμπια εξετάζουν σοβαρά στον Ολυμπιακό σύμφωνα με δημοσιεύματα ισπανικών μέσων ενημέρωσης.Το όνομα του Ντάνι Αρανθούμπια έρχεται να προστεθεί στην μακροσκελή μεταγραφική λίστα του Ολυμπικού. Σύμφωνα με αναφορές ισπανικών μέσψων ενημέρωσης, στον Ολυμπιακό εξετάζουν την περίπτωση του  πορτιέρο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια  η οποία τον έχει στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες της,λόγω του υψηλού συμβολαίου του.
Το γεγονός ότι η «Ντεπόρ» υποβιβάστηκε στην Segounda Divizion  την υποχρεώνει να ρίξει κατακόρυφα το μπάτζετ της, με άμεση συνέπεια να ανοίγει ο δρόμος της φυγής για τους παίκτες που ανήκουν στην κατηγορία τνω υψηλά αμειβόμενων. Σε αυτή φυσική ανήκει ο πολύπειρος πορτιέρο και με δεδομένη αυτή την κατάσταση, οι ίβηρες δεν παρέλειψαν να μπλέξουν το όνομα του Ολυμπιακού...
Εκτός από τους πρωταθλητές Ελλάδας, για τους οποίους τονίζεται ότι ήδη έχουν καταθέσει πρόταση στον Ισπανό πορτιέρο, έπειτα από σχετική εισήγηση του Μίτσελ, οι Ισπανοί βάζουν στην διεδκίκηση του Αρανθούμπια τις Βιγιαρεάλ και Βαλένθια, οι οποίες φέρονται να τον έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα.
Το συμβόλαιο του Αρανθούμπια με την Λα Κορούνια εκπνέει το καλοκαίρι του 2014 , με το κασέ του Αρανθούμπια να φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου