Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Πάει Μπαρτσελόνα ο «Παπ»

Πάει Μπαρτσελόνα ο «Παπ»

Πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα απέχει ο Κώστας Παπανικολάου, αφού ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από το να αποδεχτεί την πρόταση για τον 23χρονο φόργουορντ.Μια ανάσα από την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα φαίνεται να απέχει πλέον ο Κώστας Παπανικολάου.
Οι Πρωταθλητές Ευρώπης αναμένεται να απαντήσουν θετικά εντός της ημέρας στην πρόταση ύψους 1.5 εκατ.ευρώ που κατέθεσαν οι Καταλανοί για τον 23χρονο φόργουορντ.
Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι έχουν εδώ και μέρες στα χέρια τους την πρόταση των Καταλανών, συζήτησαν το ενδεχόμενο να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον «Παπ». Οι απαιτήσεις του, όμως, για νέο τριετές συμβόλαιο αγγίζουν τα 6 εκατομμύρια δολάρια και έτσι εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τότε ο αριστερόχειρας φόργουορντ θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.
Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν, ο διεθνής φόργουορντ ζήτησε  τριετές συμβόλαιο και μάλιστα κάθε καλοκαίρι να είναι ελεύθερος να φύγει για το ΝΒΑ. Ουσιαστικά λοιπόν οι Πειραιώτες δεν είχαν να κερδίσουν κάτι σε αυτή την περίπτωση και να προχωρήσουν σε επέκταση της συνεργασίας με τον αριστερόχειρα φόργουορντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου