Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Όλα για τον Αμαλφιτανό!

Όλα για τον Αμαλφιτανό!

Ο Ολυμπιακός επικεντρώνει τη προσοχή του στην απόκτηση του Μοργκάν Αμαλφιτανό με τον Γάλλο διεθνή μέσο της Μαρσέιγ να πολιορκείται και από την Γουέστ Χαμ. Η υπόθεση του Μοργκάν Αμαλφιτανό εξιτάρει τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής! Οι νταμπλούχοι Ελλάδας δείχνουν αποφασισμένοι να «τελειώσουν» μέσα στις επόμενες ώρες τη υπόθεση του 28χρονου διεθνούς Γάλλου μέσου, ώστε να πετύχουν μια ακόμη σημαντική μεταγραφή, που θα ισχυροποιήσει τα μέγιστα την ομάδα εν ΄ψει της επόμενης σεζόν!
Ο Μοργκάν Αμαλφιτανό εξακολουθεί να θεωρείται ξένο σώμα για την ομάδα της Μαρσέιγ, την ώρα που ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προσπαθεί να τα βρει με τους Μαρσεγιέζους. Η γαλλική ομάδα αντιλαμβανόμενη το πόσο οι Πειραιώτες θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους κοιτάζουν τον τρόπο με τον οποίο θα καρπωθούν όλο και πιο πολλά χρήματα.
Στο Λιμάνι... τρέχουν ακόμα την συγκεκριμένη υπόθεση, όμως ακόμα και εάν κλείσει ο Γάλλος άσος μέσα στις προσεχείς ημέρες εκτιμάται πως είναι δύσκολο το να προλάβει την έναρξη της προετοιμασίας. Ίσως εάν όλα πάνε καλά να μεταβεί απευθείας στο Ζέεφελντ. Φυσικά εκτός από τον Αμαλφιτανό υπάρχουν και άλλες λύσεις στο... συρτάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου