Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

«Προς Ελλάδα ο Σισοκό»

«Προς Ελλάδα ο Σισοκό»

Τον Ολυμπιακό δίνουν ως φαβορί στην Ιταλία για να συνεχίσει την καριέρα του ο Μομό Σισοκό, που συνεχίζει να απασχολεί τους «ερυθρόλευκους».
Μπορεί τα βλέμματα τις τελευταίες ώρες να έχουν πέσει στον Μόργκαν Αμαλφιτανό η μεταγραφή του οποίου δείχνει να κολλάει, οι Πειραιώτες ωστόσο εξακολουθούν να «τρέχουν» και όλες τις υπόλοιπες υποθέσεις που τους απασχολούν. Μία από αυτές φαίνεται πως είναι και ο Σισοκό, που δεν υπολογίζεται από τον Λοράν Μπλαν στην Παρί Σεν Ζερμέν. Όπως μάλιστα τόνιζαν στην Ιταλία, ο 28χρονος άσος θα συνεχίσει πιθανότατα την καριέρα του στη χώρα μας, παρά το ενδιαφέρον της Νάπολι.
«Ο Μομό Σισοκό, που θέλει πραγματικά να φέρει ο Μπενίτεθ στη Νάπολι, οδεύει προς την Ελλάδα, αφού είναι πολύ πιθανό να αποδεχτεί το τριετές συμβόλαιο που του προσφέρει ο Ολυμπιακός», αναφέρθηκε στην ιστοσελίδα «fai.it». Η περίπτωση πάντως του μέσου από το Μάλι μόνο εύκολη δεν είναι για τους νταμπλούχους Ελλάδας, αφού έχει συμβόλαιο ως το 2014 με τους Παριζιάνους, το οποίο και θα του αποφέρει περί τα 2,7 εκατ. ευρώ. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δεν θα άφηνε... αδιαμαρτύρητα έναν τόσο παχυλό μισθό ο Σισοκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου