Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Κάνει το «μπαμ» με Μάρτιν!

Κάνει το «μπαμ» με Μάρτιν! (vids)

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Καρτιέρ Μάρτιν ετοιμάζεται να κάνει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής!

Οι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένες επαφές με τον 28χρονο Αμερικανό γκαρντ των Ουίζαρντς, ο οποίος ετοιμάζεται να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» και να εκτοξεύσει στα ύψη την ποιότητα τηςπεριφέρειας του θρύλου, εν όψει της νέας σεζόν!
Ο Μάρτιν διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία του παίκτη που αναζητούν στον Ολυμπιακό για την ενίσχυση στη θέση «3». «Δολοφονικό» σουτ έξω από την γραμμή του τριπόντου, ενώ στα θετικά του στοιχεία συγκαταλέγεται η διάθεση να παίξει σκληρή άμυνα. Ακριβώς στο μοτίβο της φιλοσοφίας, επάνω στην οποία έχει «δομηθεί» ο Ολυμπιακός των δύο τελευταίων ετών!
Με τις πληροφορίες, να τον θέλουν να βρίσκεται μια ανάσα από την μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ευρώπης. Τα ποσοστά του είναι αξιοζήλευτα, αφούαγγίζει το 40% έξω από τα 7.25 μ. (σ.σ. η γραμμή του τριπόντου στο ΝΒΑ) Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μάρτιν είχε να επιδείξει σε 41 παιχνίδια και σε 16.9 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο πέτυχε 6,6 πόντους.
Aπολαύστε τον Μάρτιν στα παρακάτω videos τον Καρτιέρ Μάρτιν και σίγουρα οι παλαιότεροι θα θυμηθούν έντονα τον τεράστιο Έντι Τζόνσον, που αγνωίστηκε στον Ολυμπιακό την περίοδο 1994-95 για την ικανότητά του έξω από την γραμμή του τριπόντου, αλλά και γενικότερα τον τρόπο με τον οποίο σουτάρει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου