Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Ψάχνουν σέντερ από ΝΒΑ!

Ψάχνουν σέντερ από ΝΒΑ!

Στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ αναζητούν στον Ολυμπιακό τον παίκτη που θα εκτοξεύσει στα ύψη την ποιότητα του πρωταθλητή Ευρώπης στην θέση «5». Με έντονους ρυθμούς κια με απόλυτη μυστικότητα συνεχίζουν στον Ολυμπιακό την αναζήτηση του παίκτη, που θα ενισχύσει αποφασιστικά την φροντ λάιν, εν όψει της επόμενης περιόδου!
Από την στιγμή, όπου στην συγκεκριμένη νευραλγική θέση υπάρχουν λίγες περιπτώσεις παικτών, ικανών να κάνουν τη διαφορά και να εκτοξεύσουν στα ύψη την ποιότητα των πρωταθλητών Ευρώπης, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος παρακολουθούν αρκετές ενδιαφέρουσες υποθέσεις παικτών, που προέρχονται από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ!
Την ίδια στιγμή, οι «ερυθρόλευκοι» φροντίζουν να κρατούν «ζεστό» το ενδιαφέρον τους για τον Πολ Ντέιβιτς, περιμένουν την Κίμκι να ρίξει τις απαιτήσεις της. Παράλληλα, έχουν ανοικτές τις «κεραίες» τους και προς την περίπτωση του Τζαβάι, που δεν έχει υπογράψει ακόμα στη Γαλατάσαραϊ.
Επίσης, υπάρχει πάντα στα υπόψη το όνομα του Σέλντεν Ουίλιαμς, ενός παίκτη που ταιριάζει απόλυτα στα χαρακτηριστικά που έχει θέσει ο τεχνικός του Θρύλου Γιώργος Μπαρτζώκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου