Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Oριστικά στον ΣΚΑΪ ο τελικός

Oριστικά στον ΣΚΑΪ ο τελικός

Ο τρίτος τελικός του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ θα μεταδοθεί οριστικά από τους δέκτες του ΣΚΑΪ όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης.Generate Additional Revenues.Apply! Only Winners Invest w/ OptionRally.
Από τους τηλεοπτικούς δέκτες του ΣΚΑΙ θα μεταδοθεί τελικά ο αποψινός τρίτος τελικός του πλέι - οφ ανάμεσα στον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό και τον ΠαναθηναΪκό (12/6 -21.00).
Οι ραγδαίες εξελίξεις με το κλείσιμο της ΕΡΤ άφησαν στον... «αέρα» το τρίτο ματς της σειράς των τελικών της Α1, όμως φαίνεται πως τελικά δόθηκε λύση.
Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης, το παιχνίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τον ΣΚΑΪ, που κατέθεσε σχετική προσφορά για να πάρει τα δικαιώματα του αγώνα.
Παρόλα αυτά, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των δημοσιογράφων, η αναμέτρηση στο Σ.Ε.Φ. δεν αναμένεται να έχει περιγραφή και το τηλεοπτικό -αλλά και το internetικό, καθότι θα μεταδοθεί και μέσω της ιστοσελίδας skai.gr- κοινό θα συμβιβαστεί με την εικόνα και μόνο. Εκτός αν η Ε.Σ.Η.Ε.Α. παραχωρήσει τη σχετική άδεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου