Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Ετοιμάζει εκπλήξεις!

Ετοιμάζει εκπλήξεις!

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού εξετάζουν σοβαρά τουλάχιστον δύο περιπτώσεις παικτών αξίας, που θα εκτινάξουν στα ύψη τον ενθουσιασμό των οπαδών της ομάδας και θα ανεβάσουν αρκετά ψηλά την ποιότητα του ρόστερ.Αποφασισμένοι να κάνουν την υπέρβαση με την απόκτηση δύο τουλάχιστον παικτών πρώτης γραμμής είναι στον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ ο πρόεδρος των νταμπλούχων Ελλάδας Βαγγέλης Μαρινάκης και οι στενοί του συνεργάτες φέρονται διατεθειμένο να φέρουν στο Λιμάνι τουλάχιστον δύο πρωτοκλασσάτους ποδοσφαιριστές, που θα έχουν τις απαραίτητες προδιαγραφές να κάνουν την διαφορά και να απογειώσουν στα ύψη την ποιότητα του ρόστερ!
Ο Μίτσελ σε ανύποπτη στιγμή φέρεται να έχει ζητήσει από τους ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων» την ενίσχυση με δύο παίκτες, πρώτης γραμμής, που θα έχουν τα ηγετικά χαρακτηριστικά να ανεβάσουν ένα «κλικ» την ομάδα και να την βοηθήσουν αποφασιστικά στην προσπάθεια που θα καταβάλλει την νέα σεζόν!
Με βάση ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι παίκτες που αρέσουν πολύ στα υψηλόβαθμα στελέχη των πρωταθλητών Ελλάδας είναι ο Χιλιανός άσος Χόρχε Βαλντίβια και ο Πάμπλο Αϊμάρ, που μένει ελεύθερος από την Μπενφίκα! Παίκτες εγνωσμένης αξίας με ηγετικά χαρακτηριστικά, οι οποίοι στην καλή τους ημέρα μπορούν να ...σηκώσουν στο πόδι το Καραϊσκάκη και να εκτοξεύσουν στα ύψη τον Ολυμπιακό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου