Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

«Πρόταση από Θρύλο ο Νταν»

«Πρόταση από Θρύλο ο Νταν»
Ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει τον έμπειρο μέσο της Μπλάκμπερν Ντέιβιντ Νταν, σύμφωνα με δημοσιεύματα από Αγγλία και Ιταλία.Το όνομα του Ντέιβιντ Νταν έρχεται να πρστεθεί στην μακροσκελή μεταγραφική επικαιρότητα για τον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με αναφορές τόσο του αγγλικού, όσο και του ιταλικού Τύπου, οι νταμπλούχοι Ελλάδας εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του 33χρονου μέσου, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπλάκμπερν.
Η έντυπη έκδοση της Daily Mail ανέφερε ότι ενδιαφέρεται για τον Νταν, ενώ το ιταλικό Teuttomercato το πάει ένα βήμα παραπέρα, τονίζοντας ότι ο παίκτης είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει το Ίγουντ Παρκ και στο τραπέζι υπάρχει ήδη συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό!
Ο κόσμος της Μπλάκμπερν λατρεύει τον έμπειρο μέσο, ωστόσο η ομάδα δεν του προσέφερε νέο συμβόλαιο. Το θέμα της παραμονής του αποτέλεσε αρκετό καιρό ερωτηματικό, με τον ίδιο να απαιτεί σεβασμό και να ζητά από τους ανθρώπους της ομάδας να του ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους.
Μετά από σημαντικές «αναταράξεις», ο Νταν οδηγείται στην πόρτα της εξόδου από τα «Ρόδα» και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ εκεί περιμένει ο Ολυμπιακός, από τον οποίο πάντως δεν υπάρχει ενημέρωση!
Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο Νταν πραγματοποίησε τα πρώτατου ποδοσφαιρικά βήματα στην Μπλακμπερν, ενώ είχε επιστρέψει στην ομάδα το 2007, μετά από μια τετραετία στην Μπέρμιγχαμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου