Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

«Κληρώνει» για Μολό

«Κληρώνει» για Μολό

Σημαντική συνάντηση με  την διοίκηση της Νανσί θα έχει μέσα στις προσεχείς ημέρες ο Γιοάν Μολό μαζί με τον ατζέντη του. Προγραμματίστηκε ραντεβού με την Σεντ Ετιέν ενώ οι Γάλλοι κρατούν στο... κόλπο τον Ολυμπιακό.Εξαιρετικα΄κρίσιμες προβάλλουν οι επόμενες ημέρεςσ στον ολυμπαικό αναφορικά με την υπόθεση του Γιοάν Μολό
Ο πρόεδρος της Νανσί, Ζακ Ρουσελό, τραβάει το... σχοινί όσο πιο πολύ μπορεί και συνεχίζει να ζητά 4 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Γιοάν Μολό, όμως το μόνο βέβαιο είναι πως ανεξάρτητα από την στάση του ο παίκτης θα φύγει. Η μόνη απορία είναι σε ποια ομάδα θα κλείσει για τη νέα χρονιά.
Ο νεαρός Γάλλος χαφ - εξτρέμ θα έχει μία πολύ σημαντική συνάντηση με τους διοικούντες την ομάδα του εντός της επόμενης εβδομάδας.
Αρχικά ο Μολό με τον ατζέντη του θα συζητήσει με τον Ρουσελό και μέλη της διοίκησης για την μεταγραφή του. Ακολούθως έχει προκύψει πως θα γίνει και μία επαφή με την Σεντ Ετιέν και τον παράγοντά της, Ρολάντ Ρομεγιέ, μήπως και τα βρουν οι δύο πλευρές για παίκτη. Με άλλα λόγια οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για τον Μολό. Μάλιστα το le10sport.com επανέφερε μία σχετικά πρόσφατη δήλωση του Ρομεγιέ που ανέφερε: «Δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα για την μεταγραφή του Μολό. Εκτιμώ πολύ τον κύριο Ρουσελό αλλά οι δουλειές είναι δουλειές. Μας ζήτησαν ένα απίστευτο ποσό για τον παίκτη. Θέλουμε να τον αγοράσουμε αλλά όχι έτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου