Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Απειλές και υποσχέσεις σε Ραζνάτοβιτς!

Απειλές και υποσχέσεις σε Ραζνάτοβιτς!

Τον ... μπελά του έχει βρει ο γνωστός ατζέντης Μίσκο Ραζνάτοβιτς με το θέμα του Βασίλη Σπανούλη, αφού δέχθηκε απειλές από έναν οπαδό, αλλά και υποσχέσεις από έναν Τούρκο φίλο της Γαλατάσαραϊ.Ο Μίσκο Ρασνάτοβιτς είναι ένας από τους κορυφαίους ατζέντηδες ανά τον κόσμο, ο οποίος έχει την τύχη να διαχειρίζεται τα δικαιώματα παικτών παγκοσμίου ακτινοβολίας. Ένας από αυτούς, φυσικά, είναι ο αρχηγός του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης!
Με αφορμή τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το μέλλον του 31χρονου διεθνιούς γκαρντ του Θρύλου, ο Ρασνάτοβιτς έχει βάλει το ...χεράκι του και αυτό όπως είναι φυσικό δεν αρέσει σε πολλούς οπαδούς του Θρύλου, που θέλουν τον «Kill-Bill» να φιγουράρει με τα ερυθρόλευκα και τα επόμενα χρόνια.
«Αν κάνεις τον Σπανούλη να φύγει από τον Ολυμπιακό θα πεθάνεις», του έγραψε ένας οπαδός στο Twitter με τον Σέρβο μάνατζερ του Έλληνα άσου να αναδημοσιεύει αυτή την απειλή.
Παράλληλα, ένας Τούρκος οπαδός της Γαλατά του έγραψε στο Twitter τα εξής: «Οι οπαδοί της Γαλατάσαραϊ είναι έτοιμοι να αλλάξουν την Ισταμπούλ σε Κωνσταντινούπολη αν έρθει ο Βασίλης Σπανούλης. Εντάξει, πες του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου