Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

«Τσεκάρουν» στόχους Μίτσελ και Λορένθο

«Τσεκάρουν» στόχους Μίτσελ και Λορένθο
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μίτσελ με τον Χουάνχο Λορένθο θα έχουν και πάλι στραμμένα τα βλέμματά τους στην Ισπανία και την τελευταία αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.Την ευκαιρία να «σκανάρουν» υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού αναμένεται να έχουν το σαββατοκύριακο οι Μίτσελ Γκονζάλεθ και Χουάνχο Λορένθο.
Παιχνίδια όπως το Γρανάδα-Χετάφε (ελέω της Χετάφε που έχει αρκετούς παίκτες που ενδιαφέρουν τον Μίτσελ), Ράγιο Βαγιεκάνο-Αθλέτικ Μπιλμπάο και το Σαραγόσα-Ατλέτικο Μαδρίτης είναι αυτά που θα απασχολήσουν για το βράδυ του Σαββάτου τους Μίτσελ και Χουάνχο Λορένθο. Ο έμπειρος Ισπανός προπονητής θα... σκανάρει ξανά αγώνες από την Πριμέρα Ντιβιζιόν ενώ υπάρχει η πιθανότητα να καταπιαστεί και με την Σεγκούντα Ντιβιζιόν την Κυριακή.
Επιπλέον ο Μίτσελ εξακολουθεί να έχει ρίξει μεγάλο βάρος σε υπόθεσης όπως των Πέδρο Λεόν, Βερδού καθώς και άλλων ποδοσφαιριστών που έχει ψηλά στην λίστα του (όπως τον Μιγκέλ Τόρες). Ο ίδιος είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Χουάνχο Λορένθο και με την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός με σκοπό να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται μεταγραφικές περιπτώσεις που τον απασχολούν έντονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου