Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Eπιμένουν για Μαλουντά και Ολυμπιακό

Eπιμένουν για Μαλουντά και Ολυμπιακό

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Φλοράν Μαλουντά κρατούν ζεστό τα γαλλικά ΜΜΕ, σημειώνοντας ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας μπορούν να καλύψουν οικονομικά τον διεθνή Γάλλο επιθετικό.Το «κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Φλοράν Μαλουντά ετοιομάζονται να κάνουν στον Ολυμπιακό και να τινάξουν την .,..μεταγραφική μπάνκα του καλοκαιριού στον αέρα!
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης, οι νταμπολούχοι Ελλάδας κινούνται πολύ δυναμικά τις τελευταίες ημέρες για την απόκτηση του 32χρονου διεθνούς επιθετικού και πρώην άσου της Τσέλσι. Από πλευράς Πειραιωτών το μόνο που επιβεβαιώνεται είναι ότι απλώς έχει προταθεί ο Μαλουντά, ωστόσο στη Γαλλία επιμένουν να κάνουν λόγο για πρόταση στον Μαλουντά.
Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα Le 10 Sport αναφέρεται πως ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ενημέρωσε τους ανθρώπους της Γκινγκάμπ που τον πλησίασαν και του έκαναν προσφορά, ότι έχει σημαντικές προτάσεις από την Τουρκία και την Ελλάδα, καθώς και ότι προτιμάει να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο. Παράλληλα εκείνο που τονίζεται είναι ότι ήδη οι Ισά και Καρεμπέ τον έχουν πλησιάσει με σκοπό να μάθουν τις προθέσεις του για την προοπτική του Ολυμπιακού.
Ο Γάλλος στρατηγικός σύμβουλος των «ερυθρολεύκων» μάλιστα σύμφωνα με τους συμπατριώτες του πιέζει τον Μαλουντά να δει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος... Πειραιά, φέρνοντας ως παράδειγμα και τον ίδιο, αλλά επιπλέον και ότι μπορεί να ανοίξει ξανά η πόρτα της εθνικής ομάδας. Επιπροσθέτως τα γαλλικά ΜΜΕ επισημαίνουν τη δυνατότητα του Ολυμπιακού να καλύψει οικονομικά τις απαιτήσεις του Μαλουντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου