Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Η «αλητεία» του Ματσιούλις!

Η «αλητεία» του Ματσιούλις!
Ο Γιόνας Μασιούλις με επίδειξη αντιεπαγγελαμτικής συμπεριφοράς κινήθηκε απειλητικά εναντίον του Κώστα Παπανικολάου αμέσως μετά την λήξη του πρώτου τελικού του ΣΕΦ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Εφευρέτες της αλητείας αυτοαποκαλούνται στον Παναθηναϊκό και οι ενέργειες αθλητών τους συχνά – πυκνά επιβεβαιώνουν αυτόν τον ...κανόνα!
Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει ο Γιόνας Ματσιούλις, με τον Λιθουανό φόργουορντ των πρασίνων να προβαίνει σε μία άκρως αντιεπαγγελματική συμπεριφορά απέναντι στον Κώστα Παπανικολάου, αμέσως μετά την λήξη του πρώτου τελικού του ΣΕΦ.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πλησιάζουν τους αντιπάλους τους δίνοντας τους συγχαρητήρια, ωστόσο ο... πολύς Γιόνας Ματσιούλις έχει αντίθετη άποψη. Ο Λιθουανός πηγαίνει πίσω από τον Κώστα Παπανικολάου και του βάζει τρικλοποδιά (!) προφανώς από ....κόμπλεξ απέναντι στο ...μεγαλείο των αντιπάλων τους!
Μόλις ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού πήγε να ζητήσει τον λόγο, τόσο οι συμπαίκτες του, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού έσπευσαν να τον συγκρατήσουν, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα , συμβουλεύοντας παράλληλα τον Ματσιούλις να φύγει γρήγορα προς τα αποδυτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου