Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ξανά Λεόν στο προσκήνιο!

Ξανά Λεόν στο προσκήνιο!

Πρόταση από τον Ολυμπιακό εμφανίζεται να έχει ακόμα στα χέρια του ο Πέδρο Λεόν και ο Μίτσελ φέρεται να επιμένει για την απόκτησή του, παρά το γεγονός ότι ο ακραίος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από την Χετάφε.Το όνομα του Πέδρο Λεόν φαίνεται να παραμένει στο ... μεταγραφικό κάδρο του Ολυμπιακού! Παρά το γεγονός ότι ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες από την Χετάφε, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας Μίτσελ Γκονζάλεθ φαίνεται να επιμένει για την απόκτησή του!
Ισπανικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Σεβίλλης σχετικά με τον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ενέπλεκαν και το όνομα του Ολυμπιακού, υποστηρίζοντας πως υπάρχει ακόμα πρόταση.
Το γεγονός αυτό ωστόσο επιβεβαιώνεται και από το περιβάλλον του παίκτη σύμφωνα με το «Goal», αφού οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζονται να επιδιώκουν ακόμα τον δανεισμό του -πλέον-από τη Χετάφε όπου και ανήκει. Όπως αναφέρουν μάλιστα ο Μίτσελ καλεί σχεδόν καθημερινά τον παίκτη για να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα, ενώ δέλεαρ για τον 26χρομο χαφ παραμένει η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ.
Το πρόβλημα ωστόσο φαίνεται ότι κολλάει στις αποδοχές του, αφού αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ, ποσό που απέχει ακόμα από την πρόταση του Ολυμπιακού.
Με βάση τα όσα τονίζουν οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Πέδρο Λεόν -όπως αναφέρει το δημοσίευμα- αν οι νταμπλούχοι Ελλάδας έφταναν ή πλησίαζαν τα χρήματα αυτά, τότε πιθανότατα θα μπορούσε να γίνει η μεταγραφή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου